Exact werkt samen met iZettle voor efficiëntere boekhouding

Ondernemers en accountants profiteren van automatisch synchroniseren van kassatransacties en real-time inzicht in de administratie

| Exact | 2 min | 02 oktober 2020 9:35
Afbeelding: Bram Streefkerk, Principal Product Marketing bij softwarebedrijf Exact | Copyright: Exact
Softwarebedrijf Exact en iZettle, een PayPal-dienst, gaan een samenwerking aan die de boekhouding voor accountants en mkb’ers in Nederland efficiënter maakt. Door de nieuwe koppeling tussen Exact Online en iZettle’s kassasysteem versimpelt de verwerking van kassabetalingen voor ondernemers en kunnen accountants hun advies baseren op real-time cijfers.

Automatische upload transacties

Met de iZettle Reader 2 en de POS-app kan van een smartphone of tablet een mobiele kassa worden gemaakt, waarbij het apparaat alle kaart- en cash-transacties automatisch uploadt naar de boekhoudsoftware van Exact.

Bram Streefkerk, Principal Product Marketing bij softwarebedrijf Exact: “De dagafsluiting en het vastleggen van de omzet is, opgeteld over een jaar, een tijdrovende klus. Omdat het mensenwerk is, sluipt een foutje bij het overschrijven er snel in. Met deze koppeling automatiseren we dit.”

De samenwerking tussen Exact en PayPal’s iZettle biedt niet alleen voordelen voor de ondernemer, maar de koppeling maakt ook het werk van accountants gemakkelijker en efficiënter. Streefkerk: “Met het kassasysteem van iZettle kunnen transacties in real-time worden bijgewerkt, hebben ondernemers altijd overzicht in de actuele stand van zaken, en is het gemakkelijker proactief je bedrijf te sturen op basis van de cijfers in plaats van op gevoel.”

Jacob de Geer, Vice President of Small Business Products bij iZettle, PayPal: “We weten dat kleine ondernemers veel tijd kwijt zijn aan administratieve boekhoudingstaken. We zijn verheugd om een samenwerking met Exact aan te gaan, aangezien onze koppeling ervoor zorgt dat ondernemers in Nederland zich kunnen focussen op wat er echt toe doet: het runnen en laten groeien van hun bedrijf met behulp van real-time data, terwijl ze de administratie aan ons overlaten.”

Meer informatie over de koppeling tussen Exact Online en het kassasysteem van iZettle van Exact, vind je hier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.