Pyxle sluit partnership met Skondras voor introductie en uitbreiding in Europa

| Skondras | 2 min | 2 december 2019 16:44
Afbeelding: Anura de Alwis, CEO van Pyxle (links) en Stijn Skondras, CEO van Skondras (rechts) | Copyright: Skondras
Pyxle, de toonaangevende Sri Lankaanse aanbieder van software-oplossingen en systeemintegratie, opent op 1 januari 2020 een Europees saleskantoor in Amsterdam. Daarmee wil het bedrijf van de Tavistock Group zijn activiteiten in Europa grondig uitbreiden. Skondras, de voorloper op het gebied van sales-outsourcing in de Benelux, adviseert en ondersteunt Pyxle bij zijn Europese avontuur.

Meer dan ooit beseffen bedrijven over de hele wereld dat een solide digitale strategie niet langer een optioneel voordeel is, maar een absolute noodzaak. Dankzij hun lokale aanwezigheid, maken Skondras en Pyxle toonaangevende software-oplossingen en systeemintegratie beschikbaar voor de Scandinavische en West-Europese bedrijfswereld.

Partnership met lokale salesexpertise

Om bestaande klantrelaties in Scandinavië verder te ontwikkelen en een grotere Europese aanwezigheid te realiseren, sluit Pyxle een partnership met Skondras, een in de Benelux gevestigd sales-outsourcing-bedrijf met hoofdkantoren in Amsterdam en Hasselt en aanwezigheid in verschillende Europese landen. Skondras ondersteunt Pyxle bij het bepalen van zijn lokale messaging en positionering en bij het opzetten van zijn market intelligence – de basis van een solide salesstrategie. Skondras implementeert ook Pyxle’s contactstrategie voor het genereren van gekwalificeerde leads met behulp van Inside Sales en Marketing Automation. Voor de opvolging en uitvoering van de salesstrategie, gaan dedicated Pyxle-managers nauw samenwerken met Skondras’ uitgebreide best-in-class-team van salesspecialisten.

De Benelux als hart van de Europese operatie

Pyxle heeft ervoor gekozen om zijn eerste Europese kantoor in de Benelux te openen, en wel in Amsterdam. Stijn Skondras, CEO van Skondras: “De Benelux is met zijn hoogopgeleide, meertalige, multiculturele en digitaal competente workforce een magneet voor techbedrijven. En dankzij zijn centrale locatie biedt de regio de ideale verbinding met de grote markten in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Duitsland. We kijken ernaar uit om ook samen met Pyxle te doen wat we al voor zoveel andere klanten gedaan hebben: hen laten groeien via maximale en voorspelbare omzet.”

“We zijn erg enthousiast over onze Europese uitbreidingsplannen”, zegt Anura de Alwis, CEO van Pyxle. “Tijdens onze zoektocht naar een partner om onze Europese uitbreiding mee vorm te geven, raakten we erg gecharmeerd door Skondras’ Europese track record en hun snelle begrip van ons specifieke businessmodel. Ik kijk ernaar uit om middels ons partnership met Skondras een nog groter aantal snelgroeiende ondernemingen in Europa te kunnen bedienen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Skondras
Skondras is een Europees sales-outsourcingbedrijf dat is opgericht in 2001. Skondras helpt bedrijven om hun omzet sneller en voorspelbaarder te laten groeien door hun sales eenvoudiger en efficiënter te maken. Skondras implementeert en voert uitstekende b2b-salesstrategieën uit in samenwerking met de klant. Met behulp van best practices en blauwdrukken van 's werelds beste salesorganisaties, leveren de zeer bekwame consultants van Skondras praktische consultancydiensten en zorgt een executieteam vervolgens voor het behalen van de beoogde omzet.
Meer over Skondras
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.