Duplicate Check klanten kunnen nu ook profiteren van Flow Actions

Volledige integratiemogelijkheden op Duplicate Check voor Salesforce

| Plauti | 2 min | 2 oktober 2020 14:00
Gewaardeerd
Afbeelding: Duplicate Check screenshot | Copyright: Plauti
Plauti heeft vandaag aangekondigd dat het Duplicate Check voor Salesforce heeft vernieuwd. Het biedt hiermee nieuwe manieren om de controle en samenvoeging van dubbele records te integreren in data-entry processen. De Nederlandse app richt zich op het voorkomen en samenvoegen van dubbele records binnen Salesforce. Naast Flow Actions biedt het ook Apex plug-ins en een Apex en Rest API.

Duplicate Check, gebouwd op het Salesforce-platform, is momenteel beschikbaar op de Salesforce AppExchange.

Duplicate Check

Duplicate Check is de meest populaire app in de categorie 'Data' op de Salesforce AppExchange. De app helpt gebruikers de om hun sales- en marketingteams efficiënter te maken en de klantervaring te verbeteren door dubbele records te elimineren. De meeste gebruikers richten zich op het ontdubbelen van lead-, contact- en accountobjecten. Uniek aan Duplicate Check is een 100% native aanpak en de bundeling van zowel preventie als opschoning van dubbele records in één oplossing.

Reacties op het nieuws

Sten Ebenau, CEO van Plauti, legt uit: "Onderzoek toont keer op keer aan dat datakwaliteit een bepalende factor is bij de adoptie van CRM. Om de drempel voor zowel gebruikers als Salesforce-beheerders te verminderen is het altijd ons doel geweest om te integreren in hun bestaande processen en hen niet te dwingen om een andere externe tool te gebruiken".

"We hebben een grote groei gezien tijdens de wereldwijde covid-19 pandemie", zegt Sten. "Bedrijven stellen grote projecten uit en richten zich in plaats daarvan op het verkrijgen van meer uit hun bestaande gegevens."

Anuj Kapoor, Senior Project Director bij EF Education First, zegt: "Ik hou echt van de flexibiliteit van Duplicate Check. Het geeft ons precies wat we nodig hebben bij het identificeren en samenvoegen van duplicaten, zonder dat we een grote code-base hoeven te bouwen, te testen en te onderhouden".

"We zijn blij dat Plauti blijft innoveren op de AppExchange, omdat ze de mogelijkheid bieden om te integreren met Salesforce", zegt Woodson Martin, General Manager van Salesforce AppExchange. "AppExchange ontwikkelt zich voortdurend om aan de behoeften van onze klanten te voldoen, en we kijken graag naar de ontwikkeling van onze partners. "

Over Salesforce AppExchange

Salesforce AppExchange, 's werelds toonaangevende zakelijke cloudmarkt, stelt bedrijven in staat om op geheel nieuwe manieren te verkopen, te servicen, op de markt te brengen en met klanten in contact te komen. Met meer dan 6.000 oplossingen, 8 miljoen geïnstalleerde apps en 90.000 peer reviews is het de meest uitgebreide bron van cloud-, mobiele, sociale, analytische en kunstmatige intelligentietechnologieën voor bedrijven.

Salesforce, AppExchange en anderen behoren tot de handelsmerken van salesforce.com, inc.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Plauti
Plauti is opgericht in 2011 met een missie om andere bedrijven te helpen datageluk te bereiken. Datageluk kan worden bereikt door alle medewerkers binnen een bedrijf zich verantwoordelijk te laten voelen voor de kwaliteit van hun data. De oplossingen die Plauti maakt, zijn gebruiksvriendelijk en zo ontworpen dat iedereen ermee kan werken.
Meer over Plauti
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.