BluJay LSP-platform ontvangt Product Leadership Award 2020 van Frost & Sullivan

Platform komt tegemoet aan de wensen van logistiek dienstverleners

| BluJay | 1 min | 2 oktober 2020 14:51
Copyright: BluJay
BluJay Solutions, leverancier van supply chain-software en -diensten, heeft de Frost & Sullivan 2020 Product Leadership Award ontvangen voor zijn LSP-platform. BluJay’s LSP-platform is een supply chain execution-platform dat specifiek gebouwd is voor logistiek dienstverleners voor het beheer van diverse vormen van dienstverlening. Denk hierbij aan transport, supply chain-partners en douane-regels via BluJay’s Transportation, Warehouse, Yard, Customs en Mobility-managementoplossingen.

"BluJay heeft de rol van supply chain software-oplossingen en -diensten heruitgevonden door de inzet van een unieke combinatie van data, netwerken en applicaties om 's werelds leidende LSP's, maar ook fabrikanten, distributeurs, expediteurs en retailers met een flexibele supply chain workflow te versterken”, zegt Sankara Narayanan, Senior Industry Analyst bij Frost & Sullivan. "De combinatie van netwerken en applicaties resulteert in enorme hoeveelheden data die BluJay met succes omzet in bruikbare inzichten van waaruit zijn klanten betere, meer winstgevende en tijdige beslissingen kunnen nemen.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BluJay
BluJay Solutions levert supply chain-software en -diensten aan ‘s werelds meest vooruitstrevende retailers, distributeurs, expediteurs, fabrikanten en logistieke dienstverleners. Het BluJay Global Trade Network transformeert supply chain-logistiek en maakt het mogelijk voor klanten om de krachten te bundelen met ruim 40.000 internationale partners die verbonden zijn aan het netwerk. Met BluJay kunnen organisaties snellere handel bedrijven, hun supply chain-waarde inzetten om concurrentievoordeel te behalen en vooruit te kijken om hun toekomst in de wereldwijde economie te versterken.
Meer over BluJay
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.