EPOS breidt assortiment IMPACT 5000 DECT-headsets uit met nieuwe USB-dongle

| EPOS | 2 min | 2 oktober 2020 14:54
Afbeelding: De IMPACT 5066 | Copyright: EPOS
Het premium audiomerk EPOS – onderdeel van de Demant Group – kondigt vandaag de introductie aan van de IMPACT SDW D1 USB-dongle: een slimme draagbare oplossing die compatibel is met de EPOS IMPACT 5000-serie DECT-headsets om flexibiliteit te garanderen en de productiviteit te optimaliseren in drukke DECT-omgevingen.

Met de huidige wereldwijde ontwikkelingen naar meer werken op afstand is de beveiliging van audio-oplossingen nog nooit zo relevant geweest voor bedrijven als nu. Daarom onthult het bedrijf vandaag de IMPACT SDW D1 USB-dongle - een echte plug-and-play-oplossing die speciaal is ontworpen om het portfolio van DECT-headsets van het merk binnen de IMPACT 5000-serie aan te vullen en te optimaliseren.

Gebruikers kunnen de nieuwe dongle samen met hun favoriete IMPACT 5000-headset gebruiken om hun mobiliteit te verbeteren door deze simpelweg aan te sluiten op hun pc. Professionals die maar één headset hebben om ergens te werken – op kantoor waar Bluetooth niet is toegestaan en vanuit huis – kunnen nu hun laptop en headset naar hun gewenste werkplek brengen, waar deze ook is, zonder dat ze een basisstation hoeven mee te nemen. Bovendien kunnen organisaties die een hot-desking strategie toepassen de bureaus opgeruimd en flexibel houden voor werknemers om effectief te werken in drukke kantooromgevingen. Gebruikers kunnen indien nodig van stations wisselen en de gesprekskwaliteit behouden met een eenvoudige gadget die hun laptop en headset naadloos verbonden houdt. De USB-dongle kan afzonderlijk worden gekocht om de bestaande IMPACT 5000-oplossing van de gebruiker te upgraden of als een bundel, samen met de IMPACT SDW 5011, 5031 of 5061.

IMPACT 5000

De IMPACT 5000-serie is een reeks draadloze DECT-headsets voor moderne kantoorprofessionals met een toekomstbestendige apparaatflexibiliteit, communicatiekwaliteit van de volgende generatie en geavanceerde beveiliging voor in moderne werkomgevingen. IMPACT 5000 voldoet aan de uitdagingen van de hedendaagse evoluerende werkplekken door een communicatietool te bieden die voldoet aan de verwachtingen van gebruikers omtrent bruikbaarheid, beveiliging en naadloze klantinteractie.

De serie IMPACT van EPOS biedt een uitstekende gebruikerservaring door middel van een portfolio aan high-end audiomiddelen voor optimaal comfort, eenvoudig afhandelen van oproepen en een rijk, natuurlijk geluid - allemaal met betrouwbare, intelligente technologieën die ongewenst lawaai filteren, het geluid verrijken en de efficiëntie verhogen.

De IMPACT SDW D1 USB-dongle is vanaf oktober 2020 verkrijgbaar in Europa en de ANZ-regio.

Lees hier meer over de IMPACT SDW D1 USB.
Lees hier meer over de IMPACT serie.

Prijs en beschikbaarheid

IMPACT SDW D1 USB-dongle productbeschikbaarheid: Oktober 2020
IMPACT SDW D1 USB-dongle adviesprijs: € 125

IMPACT SDW 5011-bundel adviesprijs: € 299
IMPACT SDW 5031-bundel adviesprijs: € 309
IMPACT SDW 5061-bundle adviesprijs: € 329

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.