NTT Ltd. breidt secure by design-oplossingen uit

Toevoeging van Cisco’s cloudsecuritytechnologie sluit aan bij NTT Ltd.’s managed security services voor ontwerp veilige bedrijfsnetwerken

| NTT | 3 min | 5 oktober 2020 10:28
Copyright: NTT
NTT?Ltd., de wereldwijde global technology services provider, breidt zijn bestaande securityservices-portfolio en referentie-architecturen uit met Cisco. Doel van de uitbreiding is om organisaties over de hele wereld te voorzien van nog beter beveiligde netwerken. Ten tijde van de wereldwijde pandemie is het belangrijk dat organisaties snel schakelen. Hun infrastructuur – die voorheen slechts één werkwijze ondersteunde – moet nu ook faciliteren dat personeel dat op afstand en verspreide locaties werkt verbonden, productief en goed beveiligd blijft. Dit vraagt om een secure by design-benadering, die flexibiliteit biedt en tegelijkertijd de securitystatus van de organisatie niet beïnvloedt.

Matthew Gyde, Chief Executive Officer en President van NTT Ltd.’s Security-afdeling: “Secure by design houdt in dat binnen alle niveaus van de business rekening wordt gehouden met cybersecurity, en dat security vanaf het begin in de oplossing wordt ingebouwd. De uitbreiding van onze relatie met onze partner Cisco versterkt voor ons beiden het oplossingenportfolio voor onze klanten.”

NTT Ltd.’s managed security services bevatten een Secure Access Service Edge-architectuur (SASE), die gebruikmaakt van de cloudfirewall – nu ook beschikbaar binnen Cisco Umbrella – gecombineerd met Cisco’s SD-WAN (Software Defined Wide Area Network). NTT Ltd. blijft Cisco’s on-premise Next-Generation Firewall-product (NGFW) en appliances uit de Firepower-serie ondersteunen op drie global security services-platformen: Threat Detection, Enterprise Security Monitoring en Device Management.

Dankzij de versterking door de nieuwste technologieën van Cisco, voorzien NTT Ltd.’s managed security services in extra bescherming door onbekende kwaadwillende activiteit op te sporen. Dit is mogelijk aan de hand van NTT Ltd.’s unieke mogelijkheden op het vlak van threat intelligence en AI-detectie. De oplossing ondersteunt de correlatie van meldingen en de optimalisatie van securitybeheer en laat organisaties hun kwetsbaarheden prioriteren.

John Maynard, Vice President, Global Security Sales bij Cisco: “NTT Ltd.’s secure by design-benadering biedt bruikbare resultaten voor klanten die de volledige waarde willen benutten van Cisco’s suite van cybersecurityproducten, de softwareontwikkeling én de integratie met Cisco’s software-defined netwerkoplossing. Met de toename van SaaS-adoptie en de stijging van het aantal remote kantoren en gebruikers, maken organisaties gebruik van SD-WAN-oplossingen om verschillende typen verkeer te beheren en direct-to-internet-toegang mogelijk te maken. De toevoeging van Cisco Umbrella voorziet NTT-klanten van de schaal, security en betrouwbaarheid die ze nodig hebben om de vele medewerkers die momenteel op afstand werken goed te beschermen.”

NTT Ltd. is erkend als ‘Leader’ in IDC’s MarketScape: Worldwide Managed Security Services 2020 Vendor Assessment. Dominic Trott, IDC’s Research Director for Security and Privacy in Europa: “Secure by design-concepten zijn een krachtig wapen voor een securityteam als het gaat om het verbinden van security met businessresultaten. De concepten geven projecteigenaren en gebruikers het vertrouwen om zich te concentreren op innovatie en het ondersteunen van klantbehoeften, zonder zich druk te hoeven maken over het effect daarvan op de beveiliging. NTT’s partnerschap met Cisco, dat beveiliging verweeft in netwerk- en cloudinfrastructuren, kan klanten helpen de COVID-19-crisis te veranderen in een kans voor security om zijn transformationele impact te demonstreren. IDC’s onderzoek laat zien dat, waar aan het begin van de crisis vooral ‘tactische’ use cases – zoals veilige toegang op afstand – de boventoon voerden, het sentiment nu verschuift richting strategischere use cases, zoals veilige connectiviteit en datasecurity.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over NTT
NTT is een toonaangevende wereldwijde technology services provider. We hebben de expertise van veel bedrijven gebundeld tot één leverancier van technology services. We trekken op met partnerorganisaties over de hele wereld om tot slimme, technologische oplossingen te komen. Slim betekent voor ons data gestuurd, verbonden, digitaal en veilig.
Meer over NTT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.