WatchGuard breidt portfolio en partnerprogramma uit

Producten WatchGuard en Panda nu beschikbaar voor alle partners

| WatchGuard | 3 min | 5 oktober 2020 10:32
Copyright: WatchGuard
WatchGuard Technologies kondigt grote veranderingen aan in het eigen productaanbod en het partnerprogramma WatchGuardONE. Alle partners, ook de partners die zijn ingestroomd na de overname van Panda Security, hebben vanaf nu toegang tot de volledige suite met producten en diensten van beide bedrijven via het wereldwijde distributienetwerk van WatchGuard.

De oplossingen van Panda Security zijn nu los verkrijgbaar en via Passport, WatchGuard’s bundel van securitydiensten die gericht zijn op de gebruiker. Door WatchGuard’s Total Security Suite te combineren met Passport kunnen partners de volledige IT-beveiliging van hun klanten verzorgen, van het netwerk tot de endpoints.

“Vanaf dag één is het een prioriteit geweest om onze partners deze mogelijkheid tot cross-selling te bieden”, zegt Michelle Welch, senior vice president of marketing bij WatchGuard. “Het vormt de nieuwste mijlpaal in onze missie om dé securityleverancier voor MSP’s te worden. We zijn hiermee een stap dichter bij een Unified Security Platform dat een krachtige, volledig geïntegreerde en eenvoudig te beheren beveiliging van netwerken, endpoints en identiteiten mogelijk maakt.”

De overname van Panda werd in juni 2020 afgerond. WatchGuard introduceerde vervolgens een Panda Security Early Access Program om zijn bestaande partners voor trainings- en evaluatiedoeleinden te voorzien van Panda-oplossingen. Inmiddels maakt meer dan 25 procent van de partners die meedoen aan het WatchGuardONE-partnerprogramma intern gebruik van Adaptive Defense 360 en zijn ze gestart met de integratie in hun eigen portfolio. Met de 6.500 nieuwe partners die Panda Security in 2020 met zich meebracht, groeide het partnerkanaal van WatchGuard naar maar liefst 18.000 partners wereldwijd.?

Uitbreiding WatchGuardONE

Door de overname groeit ook WatchGuardONE door. Het partnerprogramma is uitgebreid met een specialisatie voor Endpoint Security. Deze specialisatie stelt bestaande partners in staat om snel de expertise op te doen die nodig is om de nieuwe endpoint-oplossingen van WatchGuard te verkopen. Ook partners van Panda Security kunnen een specialisatie behalen in Endpoint Security of een andere productgroep zoals Network Security, Multi-Factor Authentication en Secure Wi-Fi.

Een partner heeft slechts één specialisatie nodig om de volledige WatchGuardONE-status te behalen, inclusief financiële incentives en sales-, marketing- en technische ondersteuning. WatchGuardONE werkt niet met minimale omzetten en er zijn geen aanpassingen in het productportfolio nodig. Het programma moet zo toegankelijk mogelijk zijn voor nieuwe partners en biedt hen maximale waarde en rendement. Meer informatie over de uitbreiding van WatchGuardONE vindt u hier.

“Bent u als partner op zoek naar hoogwaardige end-to-end beveiliging van één enkele leverancier? En hecht u grote waarde aan eenvoud in de aankoop, implementatie en het beheer? Dan is het WatchGuardONE-partnerprogramma precies wat u zoekt”, besluit Welch.

Lezer ICT Services BV, een partner die IT-totaaloplossingen levert voor het mkb, is enthousiast over de overname. “Met Panda Security hadden we al een krachtige bescherming tegen cybercriminaliteit en gerichte aanvallen op endpoints in ons portfolio”, vertelt Rob Lezer, eigenaar van het bedrijf. “Dankzij de overname door WatchGuard kunnen we dat portfolio aanvullen met bijvoorbeeld multifactorauthenticatie, en oplossingen voor de beveiliging van vaste en draadloze netwerken. Zo profiteren onze klanten van een ruimere keuze aan geïntegreerde oplossingen, zonder de nadelen van een extra vendor.”

Partners die nieuwe Panda- of WatchGuard-oplossingen willen toevoegen aan hun portfolio kunnen contact opnemen met hun accountmanager. Meer informatie over het volledige productaanbod van WatchGuard vindt u hier. Wilt u meer weten over het WatchGuardONE-partnerprogramma, kijk dan hier.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over WatchGuard
WatchGuard Technologies is wereldwijd leider in netwerkbeveiliging, veilige wifinetwerken, multifactorauthenticatie en network intelligence-dienstverlening. De bedrijfsmissie is security van enterpriseniveau mogelijk maken voor alle soorten organisaties, ongeacht hun grootte. Dit doet WatchGuard met eenvoud als uitgangspunt, waardoor het diensten- en productenportfolio uitermate geschikt is voor zowel grote ondernemingen als het mkb.
Meer over WatchGuard
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.