Lebara verlaagt tarieven

Vanaf 5 oktober prijsverlaging op flexibel abonnement en onbeperkt bellen

| Lebara | 1 min | 5 oktober 2020 17:17
Copyright: Lebara
Telecomaanbieder Lebara voert vanaf 5 oktober een prijsverlaging door op haar Sim Only abonnementen. De tarieven die worden aangepast gelden voor de opties om maandelijks op te kunnen zeggen én om onbeperkt te kunnen bellen.

Klanten die kiezen voor een maandelijks opzegbaar abonnement betalen vanaf 5 oktober geen 2 maar 1 euro voor deze extra flexibiliteit. De optie om onbeperkt te kunnen bellen wordt ook goedkoper: ook hier gaat de prijs met 1 euro naar beneden en betalen klanten voortaan maar 1 euro.

De prijsverlaging is van toepassing op de abonnementen die op 2 juni jl. werden geïntroduceerd en geldt ook voor bestaande klanten die deze opties reeds hadden geactiveerd. Zij hoeven hier niks voor te doen en gaan er op hun eerstvolgende factuur automatisch 1 of 2 euro op vooruit.

Eelco Gijze, Marketing & Sales Director van Lebara: “Met onze Sim Only abonnementen richten we ons op mensen die kiezen voor vrijheid en flexibiliteit. We willen dat onze klanten hun abonnement makkelijk kunnen afsluiten en maandelijks kunnen aanpassen. Dit gevoel van vrijheid hopen we te vergroten met het verlagen van onze tarieven.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Lebara
Sim Only bij Lebara staat voor controle en flexibiliteit. Vrij zijn, dat is het idee. Je abonnement en extra's kan je maandelijks gratis aanpassen en je hebt altijd eenvoudig overzicht in je verbruik en kosten. Je maakt gebruik van een snel en betrouwbaar 4G netwerk. Want als je iets te zeggen hebt, moet je dat kunnen delen. En dat voor een voordelige prijs.
Meer over Lebara
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.