tado°’s nieuwe Care & Protect-functie om ketelstoringen te minimaliseren en te voorkomen

| tado° | 2 min | 06 oktober 2020 11:07
Copyright: tado°
tado° lanceert vandaag zijn first-of-a-kind Care & Protect Skill, die de verwarmingssystemen van klanten soepel laat werken en stapsgewijze oplossingen biedt wanneer zich problemen voordoen. Care & Protect, dat zorgt voor 24/7 monitoring van verwarmingssystemen in woningen, detecteert ketelstoringen, informeert gebruikers over hoe ze deze kunnen repareren of wie ze daarvoor kunnen bellen, en helpt de uitval van verwarmingssystemen te minimaliseren om een warm en comfortabel huis te garanderen. Bovendien voorkomen tado°’s realtime data monitoring en intelligente algoritmes problemen voordat deze zich daadwerkelijk voordoen (binnenkort beschikbaar). De nieuwe tado° Skill is vanaf vandaag beschikbaar via een app-update.

Prijs & beschikbaarheid

De nieuwe Care & Protect Skill is vanaf vandaag toegevoegd aan de tado° app en beschikbaar via een gratis app-update. Care & Protect is beschikbaar in de tado° Auto-Assist Skill, maar er is ook een vereenvoudigde versie beschikbaar voor niet Auto-Assist-gebruikers. De Auto-Assist-functie omvat Geolocatie, Open Raam Detectie en Care & Protect. Het zorgt voor het thuisklimaat van de gebruiker door de Geolocatie- en Open Raam Detectie-Skills volledig te automatiseren voor nog meer besparingen en comfort. Auto-Assist is verkrijgbaar in de tado° app voor slechts €2,99 per maand of €24,99 per jaar. Je kan het abonnement elk moment opzeggen.

Beste uit de test en Beste koop

De Consumentenbond heeft onlangs een test uitgevoerd onder slimme thermostaten. tado° was hier de overduidelijke winnaar: tado°’s Slimme Thermostaat heeft van de Consumentenbond zowel het predicaat ‘Beste uit de test’ als ‘Beste koop’ gekregen.

Beste getest - ConsumentenbondBeste koop Consumentenbond

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over tado°
tado°, opgericht in 2011 in München, is een van de Europese leiders op het gebied van intelligent klimaatbeheer voor woningen. Met zijn slimme thermostaten voor verwarming en koeling werkt tado° als klimaatassistent met Skills zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Klimaatcomfort en meer. tado° de manier waarop thuis energie wordt verbruikt: tado° staat voor meer comfort, meer besparingen en meer welzijnet mee.
Meer over tado°
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.