De nieuwe EXPAND speakerphone is nu gecertificeerd voor Microsoft Teams

| EPOS | 3 min | 06 oktober 2020 11:14
Afbeelding: De EXPAND-80 | Copyright: EPOS
Het premium audiomerk EPOS – onderdeel van de Demant Group, kondigt vandaag aan dat zijn nieuwe speakerphone EXPAND 80T gecertificeerd is voor Microsoft Teams, zodat professionals gebruik kunnen maken van hoge kwaliteit audio-oplossingen om hun ervaring met Microsoft Teams te verbeteren.

EPOS kondigt vandaag aan dat zijn nieuwe speakerphone EXPAND 80T is gecertificeerd voor Microsoft Teams. EXPAND 80T bouwt verder op de kenmerken van de productlijn EXPAND. Deze audio-oplossing is speciaal ontwikkeld voor de behoeften van professionals die samenwerken op verschillende werkplekken, locaties en binnen verschillende tijdzones. Hoewel de nadruk ligt op middelgrote tot grote vergaderruimtes, is EXPAND 80T aan het portfolio toegevoegd als oplossing voor vergaderruimtes van elke omvang. Dit product belichaamt de ambitie van EPOS om van communicatie met collega's en klanten een zaak van plug-and-play te maken.

De speakerphone is gecertificeerd voor Microsoft Teams Rooms voor vergaderingen met maximaal 7 deelnemers in de ruimte. Voor grotere vergaderingen met respectievelijk 11 of 18 aanwezige deelnemers* kunnen gebruikers maximaal twee uitbreidingsmicrofoons toevoegen – de EXPAND 80 Mic – zodat ze zich kunnen aanpassen aan de omstandigheden, met behoud van een professionele en stijlvolle vergadertafel met slim kabelbeheer voor betere prestaties en meer comfort.

Als moduleerbaar speakerphonesysteem is de EXPAND 80T speciaal ontworpen om collega's binnen en buiten vergaderruimtes over de hele wereld samen te brengen. Dankzij zes adaptieve, beamforming microfoons, en DSP dat de menselijke stem op intelligente wijze isoleert van galm en storende geluiden, zorgt EXPAND 80T ervoor dat iedere deelnemer in de ruimte gehoord wordt, en dat het lijkt alsof externe collega's aan dezelfde tafel zitten. Met zijn krachtige, ultra-low distortion speaker in een unieke zwevende speakerbox (patent aangevraagd), vult EXPAND 80T de ruimte met uitstekend geluid, en biedt superieure duplex prestaties voor simultane spraak en een natuurlijk gesprek tussen deelnemers.

De EXPAND 80T is een upgrade voor nog betere audioprestaties, want professionals kunnen eenvoudig via USB-C verbinding maken met een Microsoft Teams Room of via USB of Bluetooth® en eventueel NFC met Teams op hun bureaublad. Tegelijkertijd maken multi-point connectiviteit en een eenvoudige gebruikersinterface dynamische conferenties mogelijk. Tenslotte heeft de EXPAND 80T een speciale Microsoft Teams-knop voor een intuïtieve en gestroomlijnde ervaring, bijvoorbeeld door met één druk op de knop een meeting te openen.

Theis Moerk, Vice President of Product Management, Enterprise Solutions: "De EXPAND 80-serie is de perfecte aanvulling op onze hoogwaardige serie speakerphones en is voortaan geschikt voor kleine en grote vergaderruimtes, zowel voor mensen die hun eigen laptop gebruiken, als in combinatie met een Microsoft Teams Room. De EXPAND 80T onderstreept onze ambitie om professionals alles te bieden wat ze nodig hebben voor optimale productiviteit en prestaties. De integratie van Microsoft Teams is hiervan een essentieel onderdeel en biedt gebruikers één enkele tool waarmee ze zich echt kunnen concentreren op hun werkzaamheden."

De EXPAND 80 Serie is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een compact ontwerp waarin de kabels handig opgerold kunnen worden. Met stof van het gerenommeerde textielbedrijf Kvadrat – internationaal voorloper op het gebied van designinnovatie die hoogwaardig designtextiel produceert – genieten gebruikers van een uitstekende geluidservaring en minimalistische esthetiek op hun werkplek.

Beschikbaarheid en prijs

Beschikbaarheid EXPAND 80T: nu leverbaar
EXPAND 80T adviesprijs: € 649

Beschikbaarheid EXPAND 80 Mic: Certificering in behandeling
EXPAND 80 Mic adviesprijs: € 179

*) Certificering EXPAND 80 Extension Mic Microsoft Teams nog in behandeling

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.