DTX slaat handen ineen met Amerikaanse Automox

| DTX | 2 min | 06 oktober 2020 11:34
Gewaardeerd
Copyright: DTX
Automox betreedt de Nederlandse markt en doet dit in samenwerking met de IT experts van DTX. Automox is een rijzende ster in de security markt. Dankzij de tool die zij ontwikkelden kunnen bedrijven patches sneller en efficiënter uitrollen en dit proces ook nog eens volledig automatiseren. IT afdelingen kunnen hiermee flink besparen in tijd en middelen terwijl de beveiliging sterk toeneemt.

‘Het mooie aan deze samenwerking is dat hij op de werkvloer is ontstaan. Onze security experts ontdekten Automox en wilden hiermee aan de slag maar voor veel Nederlandse organisaties is het tijdsverschil met Amerika te groot, ze moeten met het stellen van technische vragen wachten tot het einde van de dag. Nu we officieel de eerste servicepartner in Nederland zijn kunnen we deze drempel wegnemen en onze klanten nog beter helpen.’ aldus Maikel Roolvink, Manager Security Operations bij DTX.

Automated Patch Management

Updates en patches zijn door de grote variatie aan systemen en software bij organisaties niet altijd in beeld. Het regelmatig bijwerken van updates wordt daardoor nogal eens vergeten. Vooral in organisaties waarbij gebruikers zelf software mogen installeren is de veiligheid van de systemen een grote zorg. Met de tool van Automox krijgt de IT afdeling weer controle over de systemen. Ze kunnen op afstand alle systemen en software scannen op kwetsbaarheden, updates of patches klaarzetten en deze ook geautomatiseerd uitvoeren. Het systeem is volledig cloud based en de werkzaamheden kunnen uitgevoerd worden zonder dat de eindgebruiker hier last van heeft.

Automox

‘Wereldwijd zijn er steeds meer organisaties die sneller en efficiënter werken door het beheer van werkplekken en servers naar de cloud te verplaatsen. Daarmee voorkomen ze kwetsbaarheden en kunnen ze configuraties op zowel lokale als externe systemen sneller en goedkoper dan ooit beheren. Het cloud-native platform van Automox maakt het makkelijker om, ongeacht locatie, risico's te verminderen. We zijn erg verheugd om samen met DTX onze oplossing naar Nederland en de Benelux te brengen.' Russel Eddleman, VP of Channel Sales.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (8 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over DTX
Dutch Technology eXperts (DTX) bestaat meer dan 20 jaar en is zoals de naam al aangeeft een eXpert in technologische uitdagingen. Het team helpt bedrijven met hun infrastructuur en informatiebeveiliging en heeft een passie voor complexe security vraagstukken. DTX is selectief als het gaat om partnerships en wil alleen met de beste oplossingen werken die goedgekeurd zijn door hun eigen security eXperts. Hiermee ontzorgen zij klanten volledig als het gaat om techniek en security.
Meer over DTX
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.