Appian kondigt AppianEUROPE20 Virtual Conference aan op 14 en 15 oktober 2020

Gratis virtuele conferentie in het teken van operational excellence and resilience middels het Appian Low-code Automation Platform

| Appian | 2 min | 06 oktober 2020 18:36
Copyright: Appian
Appian EUROPE20, het gratis digitale evenement van Appian op 14 en 15 oktober, zal dit jaar een combinatie zijn van live en on-demand sessies. Iedere deelnemer zal vanuit huis de beste plek hebben om rechtstreeks te kunnen luisteren naar praktijkervaringen van experts uit de industrie op het gebied van digitale transformatie door middel van low-code en procesautomatisering. Registratie is mogelijk via appianeurope.com.

Twee dagen lang zullen leiders uit de industrie de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van low-code-ontwikkeling en procesautomatisering bespreken. Dit omvat het automatiseren van routinetaken met Robotic Process Automation (RPA), het vervangen van formulieren en papier door intelligente documentverwerking en het toepassen van Artificial Intelligence (AI) om sneller slimme beslissingen te nemen. Het evenement zal toelichten waarom low-code automatisering van cruciaal belang is om agile te blijven in tijden van verandering.

Hoor rechtstreeks van toonaangevende bedrijven uit Europa en het Midden-Oosten en productexperts van Appian, die met elkaar in gesprek gaan via live Q&A's. Keynote-sprekers zijn onder meer:
  • Garry Kasparov, voormalig wereldkampioen schaken, politiek activist, schrijver en voorstander van AI-technologie
  • Miguel Traquina, CIO Operations, Santander UK
  • Lulu Zhang, Head of Enabling Technologies, en Pasi Wiklund, Head of Intelligent Process Automation, KONE
  • Luca Verducci, Head of Operations, Governance and Transformation, Poste Italiane
  • Matt Calkins, CEO, Appian
Klanten van Appian zoals Santander (UK), KONE, Bexley Health, Poste Italiane, Abdul Latif Jameel (ALJ) en Gulf Agency Company (GAC) zullen hun verhalen en lessen delen over het transformeren van hun bedrijf en het oplossen van uitdagingen. Deelnemers kunnen ook dieper in de materie duiken door een meeting te boeken met een Appian-productexpert of door deel te nemen aan praktijksessies.

Op dag twee kunnen deelnemers zich aansluiten bij de Appian-community om als één geheel een wedstrijd te schaken tegen de legendarische grootmeester Garry Kasparov, die daarnaast ook een keynote zal geven. De wedstrijd zal plaatsvinden in een virtuele schaakomgeving gebouwd op het Appian platform door sponsor Vuram.

Appian partners Infosys, KPMG, Coforge, Cognizant, Procensol en Convedo presenteren zich tijdens het event op de virtuele beursvloer.

De COVID-19 pandemie heeft duidelijk gemaakt dat het van groot belang is om snel te innoveren in onvoorziene omstandigheden. Ontdek hoe Appian's full-stack procesautomatisering, geleverd met de snelheid van low-code, de beste mogelijkheden bieden voor organisaties om de ontwikkelingen voor te blijven.

Lees meer op appianeurope.com.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Appian

Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.