Ictivity verkrijgt Veeam VASP status

Slechts drie organisaties in Nederland hebben deze status behaald

| Ictivity | 2 min | 6 oktober 2020 19:19
Copyright: Veeam
Veeam Software bekroont IT-dienstverlener Ictivity tot Veeam Accredited Service Partner (VASP). Het VASP-programma identificeert partners die over de juiste technische vaardigheden en kennis beschikken om toegevoegde waarde te leveren en betrouwbare service te bieden rondom Veeam-producten. Deze accreditatie wordt verleend aan de partijen met het hoogste Veeam-deskundigheidsniveau. Er zijn in Nederland slechts drie bedrijven met deze status.

Compleet dienstaanbod

Veeam verwijst voor de implementatie en het beheer van haar producten, haar klanten door naar VASP-partners. In dergelijke projecten verzorgt Ictivity ook trainingen rondom Veeam om de IT-afdeling eigen te maken met de producten. De nu verkregen partnerstatus draagt bij aan een totaalaanbod van diensten.

Andrew Ehlen, Manager innovatie en dienstontwikkeling bij Ictivity: “We zijn trots dat we deze partnerstatus mogen ontvangen en kijken ernaar uit om op dit gebied veel mooie projecten op te pakken. De dienstverlening rondom Veeam maakt onderdeel uit van een totaalaanbod aan IT-diensten, van virtualisatie tot workspace-oplossingen en adoptietrainingen. De klantorganisatie hoeft hierdoor maar met één partij te schakelen, want wij kunnen het totale platform van de klant overzien. Hierbij stellen we altijd de eindgebruiker centraal; hij vormt het uitgangspunt van alles wat wij doen.”

Robert-Jan Dullaart, Channel Director Benelux bij Veeam Software: “Het VASP-programma is een nieuwe fase ingegaan gedreven vanuit de behoefte van de klant. Uit onderzoek (2020, Veeam Data Protection Trends) blijkt dat ondanks het feit dat 80 procent van de bedrijven digitale transformatie op de agenda heeft staan, de uitvoering hiervan wordt belemmerd door gebrek aan beschikbare/gekwalificeerde IT medewerkers en afhankelijkheid van verouderde IT-infrastructuur. Koppel dit ook aan de Cloud Data Management-uitdagingen die veel bedrijven hebben, dan heb je als organisatie dus behoefte aan specialisten. Ictivity is één van die specialisten. Zij gaan, na een streng selectieproces, als VASP de komende twee jaar organisaties helpen bij voorgenoemde transformatie. De specialisten van Ictivity hebben de hoogste Veeam certificatie en leveren daarnaast gespecialiseerde complementaire diensten op onder meer het gebied van IT-Security en Cloud. Wij zijn ervan overtuigd dat de dienstverlening van het Ictivity team volledig voldoet aan de Veeam kwaliteitseisen en dat zij in de komende jaren flink wat bedrijven gaan helpen met een succesvolle transitie naar een moderne data management omgeving.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Ictivity
Ictivity heeft al 21 jaar ervaring met het automatiseren van werkplekken en het in beheer nemen van IT omgevingen. Ictivity begrijpt de onderliggende technologie als geen ander. Maar het grootste onderscheid ten opzichte van andere ICT-dienstverleners is dat Ictivity tevens oog heeft voor de medewerker: hoe kunnen we hem of haar optimaal faciliteren? Hoe kunnen we de rompslomp wegnemen en werk efficiënt maken? Dit vraagt om diepgaande kennis van de verticale markten. Immers, een gemeente kent heel andere persona’s dan een zakelijke dienstverlener of een logistiek bedrijf, maar ook heel andere werkprocessen. Doordat Ictivity zich verdiept in de werkprocessen zien zij ook waar het efficiënter kan. Ictivity hanteert altijd User Based Computing als uitgangspunt. Daaronder verstaan zij een IT-omgeving die zich plooit naar de behoeften van gebruikers. Het bedrijf ontwerpt IT-omgevingen niet vanuit een puur technische visie, maar zet de processen van een organisatie en taken van een medewerker centraal.
Meer over Ictivity
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.