BlackBerry presenteert nieuw gezamenlijk partnerprogramma

Enterprise- en Cylance-partnerprogramma's samengebracht in één innovatief programma om groei van bedrijven te stimuleren

| BlackBerry | 2 min | 06 oktober 2020 19:22
Copyright: BlackBerry
BlackBerry presenteert vandaag een nieuw, wereldwijd partnerprogramma: het BlackBerry Partner Program. Op deze manier worden het BlackBerry Enterprise Partner Program en het BlackBerry Cylance Partner Program gecombineerd tot één overkoepelend programma.

Groei en innovatie

Met het nieuwe internationale programma wil BlackBerry zijn partners nog verder ondersteunen om groei en innovatie mogelijk te maken. Het BlackBerry Partner Program biedt een gemeenschappelijk portaal met eenvoudige, real-time toegang tot vernieuwde trainingen, tools en hulpmiddelen om de partners te ondersteunen.

Bedrijfscontinuïteit

Als onderdeel van het nieuwe programma krijgen ruim 2.200 BlackBerry-resellers en -distributiepartners toegang tot het volledige portfolio van BlackBerry-oplossingen. Hierdoor kunnen zij zich focussen op de dagelijkse gang van zaken; alle onmisbare opties voor cyberbeveiliging en endpoint management worden beschikbaar gesteld. Zo blijven endpoints en mensen beveiligd terwijl de bedrijfscontinuïteit wordt gewaarborgd.

Voordelen van het nieuwe BlackBerry-partnerprogramma zijn onder andere:
  • Een nieuw partnerportaal waarmee partners registraties kunnen indienen en toegang hebben tot online training, verkoop-tools en marketingcampagnes;
  • Een registratieprogramma voor deals waarbij partners hogere kortingen krijgen voor nieuwe deals;
  • Een online, modulair opleidingscurriculum voor Partner Sales en Partner Technical Sales, specifiek gericht op BlackBerry Spark® Suites;
  • Toegang tot de Bèta-community en kennisbank om producten te testen voordat ze worden uitgebracht;
  • De beschikbaarheid van Not For Resale (NFR)-licenties, zodat partners implementaties kunnen testen en uitproberen binnen een virtuele sandbox-omgeving;
  • Demand generation en sales support met behulp van offerte gebaseerd marketingbudget, casestudies, strategische go-to-market-betrokkenheid en toegang tot interne verkoopmiddelen.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Tags

BlackBerry

Over BlackBerry

BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.