Landbouw-innovator Lely investeert in wereldwijde dienstverlening met IFS Field Service Management

IFS-cloudoplossing gaat 1.600 Lely-medewerkers ondersteunen, waaronder landbouwingenieurs in 45 landen

| IFS | 2 min | 6 oktober 2020 19:24
Copyright: Lely
IFS, wereldwijd leverancier van bedrijfsapplicaties, heeft een overeenkomst gesloten met de Nederlandse aanbieder van landbouwoplossingen Lely. Het bedrijf zal de wereldwijd toonaangevende oplossing IFS Field Service Management™ inzetten om zijn wereldwijde klantbasis te voorzien van een nóg betere dienstverlening.

Sinds 1948 houdt Lely zich elke dag bezig met het vereenvoudigen van het boerenleven. Het bedrijf levert innovatieve oplossingen en op maat gemaakte diensten voor vele activiteiten in en rondom de koeienstal: van melken tot schoonmaken.

Het bedrijf maakte gebruik van meerdere businesssystemen om zijn internationale activiteiten te ondersteunen, wat leidde tot inefficiëntie en misgelopen kansen. Om zijn uitgebreide aftermarket-activiteiten op het vlak van dienstverlening en reparatie te ondersteunen en te optimaliseren, ging Lely op zoek naar één volledig geïntegreerde fieldservicemanagement-oplossing (FSM). Doel van de oplossing was om Lely’s werknemers, die zich continu verplaatsen, te ondersteunen via een schaalbare cloudarchitectuur.

Na een intensief evaluatieproces koos Lely voor IFS Field Service Management.

Ronald Eikelenboom, CFO van Lely: “Lely kijkt uit naar een goede samenwerking met IFS, om zo de best of breed servicemanagement-aanpak naar onze Lely Centers te halen. We hadden een oplossing nodig die alles kon tackelen: van buitendienst en technologie-optimalisatie tot beheer van het reparatiecentrum, reserveonderdelen en omgekeerde logistiek. IFS kwam als beste uit de bus. Het was de leverancier die aan al onze behoeften kon voldoen met één volledig geïntegreerd platform.”

Marne Martin, President van de Service Management Business Unit van IFS: “We verwelkomen Lely met trots in de IFS-community en kijken uit naar een snel en efficiënt implementatieproject door het IFS consulting team in samenwerking met onze partner Leadent Digital. Met onze fieldservicemanagement-oplossing als technologische basis profiteert Lely op de korte tot middellange termijn van businesskansen. Tegelijkertijd benut het de open architectuur van het platform voor het ontwerpen en lanceren van langetermijnstrategieën, zoals IoT-enablement.”

Meer informatie over IFS Field Service Management is te vinden op www.ifs.com/corp/solutions/service-management/field-service-management/.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
IFSERP
Over IFS
IFS™ ontwikkelt en levert wereldwijd enterprise-software voor klanten die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. De branche-expertise van onze mensen en oplossingen in combinatie met de inzet voor onze klanten, maken IFS een erkend leider en de meest aanbevolen leverancier in onze sector.
Meer over IFS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.