ABBYY gaat samenwerking aan met Alteryx en breidt het Alteryx Analytic Process Automation Platform uit met gedetailleerde process intelligence

Geïntegreerde oplossing versnelt belangrijke digitale-transformatie-initiatieven

| ABBYY | 2 min | 07 oktober 2020 12:36
Copyright: Alteryx
ABBYY, een Digital Intelligence-onderneming, gaat een samenwerking aan met Alteryx, een toonaangevende onderneming op het gebied van Analytic Process Automation (APA). Daardoor wordt het Analytic Process Automation Platform van Alteryx aangevuld met process-intelligencemogelijkheden.

Alteryx Analytic Process Automation brengt analytics, datawetenschap en datagerichte procesautomatisering samen in één zelfserviceplatform. ABBYY voorziet in process intelligence voor zowel data- als operationele processen om complexe overdrachten te automatiseren. Door ABBYY’s process intelligence te combineren met het Alteryx APA Platform krijgen gebruikers meer inzicht in de verschillende stappen die deel uitmaken van het proces waarbij ze betrokken zijn, in plaats van alleen met hun eigen taak bezig te zijn. Zo zijn ze in staat beter data samen te voegen, analyses te bouwen en inzichten te delen. Daarnaast vergroten organisaties dankzij het partnerschap van ABBYY en Alteryx hun toegang tot de pertinente data en kritische inzichten die nodig zijn om de meest impactvolle processen voor automatisering te identificeren.

“Door RPA-technologie los te laten op je processen heb je nog geen digitale transformatie,” zegt Scott Opitz, chief marketing officer van ABBYY. ”Onze ervaring heeft geleerd dat zo’n one-size-fits-all-benadering van automatisering te naïef is. Organisaties die APA combineren met process intelligence krijgen meer inzicht in end-to-end processen, wat nodig is om de bedrijfsautomatisering tot een succesvol einde te brengen.”

Volgens de ShortList for Robotic Process Automation van Constellation Research valt de RPA-markt samen met business process management, process mining en workflowtools, en moeten kopers verwachten dat deze tools gebruikmaken van artificial intelligence om de grenzen tussen menselijke en machinale processen te vervagen. Constellation voorziet een opkomende categorie van ‘intelligent orchestration’ die automatiseringsmogelijkheden combineert met procesinzicht en voorspellende inzichten, gedreven door datawetenschap.

Sharmila Mulligan, chief strategy and marketing officer van Alteryx: “Nu de interesse in hyperintelligente automatisering blijft toenemen, is het van groot belang om data discovery en de automatisering van datagerichte operationele processen te vereenvoudigen. Dankzij de combinatie van ABBYY’s process-intelligenceplatform en het Alteryx APA Platform – waardoor analytics, codevrije datawetenschap, ML en AI samenkomen – kunnen organisaties nu elke stap van complexe business-, operationele en analytics-processen automatiseren.”

Meer informatie over ABBYY’s process-intelligence-oplossingen is te vinden op abbyy.com/solutions/process-intelligence.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over ABBYY
ABBYY is de wereldwijde leider op het gebied van Digital IQ voor bedrijven. ABBYY creëert een nieuwe klasse van AI-technologieën die digitale werknemers de skills bieden om zakelijke content en processen te begrijpen. Onze technologieën worden gebruikt door duizenden bedrijven in de financiële wereld, de verzekeringsbranche, transport, zorg en andere sectoren. Zij helpen organisaties slimme zakelijke beslissingen te nemen.
ABBYY and the ABBYY Logo are either registered trademarks or trademarks of ABBYY Software Ltd. Other product names mentioned herein may be trademarks and/or registered trademarks of their respective owners and are hereby recognized. 
Meer over ABBYY
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.