Equinix introduceert Equinix Metal: volledig automatische en interconnectieve dienst voor bare metal service

Met Equinix Metal™ krijgen IT-leiders fysieke infrastructuur die op softwaresnelheid functioneert

| Equinix | 2 min | 07 oktober 2020 13:22
Copyright: Equinix
Equinix biedt vanaf vandaag Equinix Metal™ aan vanuit zijn International Business Exchange (IBX)-datacenters in Amsterdam. Equinix Metal™ is een volledig geautomatiseerde interconnectiedienst voor bare metal services. Hiermee biedt Equinix organisaties een geautomatiseerde, ‘as-a-service’ implementatiemethode om hun digitale basisinfrastructuur op te bouwen. Daarnaast profiteren klanten van het wereldwijde bereik, onderling verbonden ecosystemen en vertrouwde partners die beschikbaar zijn op Platform Equinix®.

Fysieke infrastructuur, op softwaresnelheid

Met deze nieuwe dienst kunnen organisaties de fysieke infrastructuur van hun keuze op softwaresnelheid inzetten via het vertrouwde platform van Equinix. Samen met andere ‘bouwstenen’ voor de digitale infrastructuur in het Equinix-portfolio, hebben klanten nu een breed scala aan fysieke en virtuele implementatiealternatieven om infrastructuur te plaatsen en te verbinden.

Dankzij de integratie met Equinix Cloud Exchange Fabric, dat is omgedoopt tot Equinix Fabric™, helpt Equinix Metal™ organisaties gemakkelijk hybride multicloud architecturen te implementeren en snel toegang te krijgen tot duizenden netwerken, andere organisaties en tot de cloud op het Equinix-platform.

Overname Packet

Voortbouwend op de recente overname van Packet en de bij Equinix ontwikkelde technologieën, breidt de toevoeging van Equinix Metal™ de mogelijkheden van Equinix uit om meer organisaties te helpen bij hun digitalisering. Equinix Metal™ combineert de expertise van Packet op het gebied van API-first, hardware automatisering en het inrichten van IT-infrastructuur met het grote bereik van Equinix, interconnectie en de aanwezigheid van waardevolle ecosystemen. Met deze bouwsteen kunnen digitale leiders de gewenste IT-infrastructuur flexibel en met vertrouwen uitrollen en schalen.

Equinix Metal™ is nu beschikbaar in Equinix IBX-datacenters in vier metro's (Amsterdam, New York, Silicon Valley en Washington, D.C.) en zal naar verwachting begin 2021 in veertien metro’s wereldwijd beschikbaar zijn.

Sara Baack, Chief Product Officer bij Equinix: "Equinix Metal™ is een belangrijke stap voorwaarts in ons productportfolio, waarmee we organisaties kunnen ondersteunen door hun multicloud infrastructuren wereldwijde samen te brengen en met elkaar te verbinden op het Platform Equinix®. Met Equinix Metal, geïntegreerd met Equinix Fabric™, kunnen infrastructuurklanten zich snel verplaatsen en gebruikmaken van het wereldwijde bereik, de interconnectiewaarde en ecosysteempartners die IT-leiders van Equinix gewend zijn."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Equinix
Equinix, Inc. (NASDAQ: EQIX), verbindt toonaangevende bedrijven en overheden overal ter wereld rechtstreeks met hun klanten en partners in datacenters met de grootste keuze in netwerken. Equinix brengt bedrijven samen om nieuwe groeimogelijkheden te realiseren en hun organisatie, IT- en cloudstrategieën te versnellen. In de hedendaagse digitale economie, waar zakelijke businessmodellen steeds afhankelijker zijn van elkaar, is interconnectie essentieel voor succes. Equinix exploiteert het enige wereldwijde interconnectieplatform. Dit creëert constant nieuwe mogelijkheden voor bedrijven en overheden die op deze manier bij elkaar worden gebracht.
Equinix and IBX are registered trademarks of Equinix, Inc. International Business Exchange is a trademark of Equinix, Inc.
 
Meer over Equinix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.