Ericsson neemt 3DEXPERIENCE-platform van Dassault Systèmes wereldwijd in gebruik

| Dassault Systèmes | 2 min | 08 oktober 2020 9:07
Afbeelding: 3DEXPERIENCE screenshot | Copyright: Dassault Systèmes
Ericsson is gestart met de wereldwijde uitrol van het 3DEXPERIENCE-platform van Dassault Systèmes. Dat hebben de twee bedrijven bekendgemaakt. Deze ‘roll-out’ markeert een nieuwe stap in de samenwerking die de Zweedse aanbieder van informatie- en communicatietechnologie met Dassault Systèmes al vele jaren heeft.

Sneller en goedkoper

Ericsson zet het 3DEXPERIENCE-platform in als basis voor zijn proces van digitale transformatie. Dit betekent onder andere dat het concern product management en R&D met behulp van het 3DEXPERIENCE-platform met elkaar integreert. Hierdoor ontstaat één digitale omgeving die realtime samenwerking binnen het Zweedse concern mogelijk maakt. Dit levert belangrijke voordelen op ten aanzien van het in productie nemen van nieuwe producten en diensten. De snelheid waarmee nieuwe oplossingen in de markt kunnen worden gezet neemt drastisch toe, terwijl de kosten juist afnemen. Dit is een gevolg van het feit dat het 3DEXPERIENCE-platform Ericsson in staat stelt efficiënter te werken en de complexiteit van R&D, productontwikkeling en marktintroductie aanzienlijk kan terugdringen.

Transformatie van PLM-strategie

“Ericsson ondersteunt zijn digitale transformatie nadrukkelijk met het 3DEXPERIENCE-platform van Dassault Systèmes”, zegt Michael Gallagher, Head of Operations & PLM Transformation, Development Unit Networks van Ericsson. “We hebben een duidelijk implementatietraject gedefinieerd voor de transformatie van onze Product Life Cycle Management-strategie. Het platform van Dassault Systèmes vormt hier een integraal onderdeel van.”?

Digitale connectiviteit versterken

“Om succesvol te zijn met 5G-oplossingen is efficiënte R&D, innovatie en time to market van cruciaal belang. Ericsson is dankzij het gebruik van het 3DEXPERIENCE-platform in staat zijn digitale connectiviteit verder te versterken, zodat het maximaal gebruik kan maken van de kennis en ervaring van Dassault Systèmes op het gebied van product lifecycle management”, zegt Olivier Ribet, Executive Vice President Europe, Middle East, Africa, Russia (EMEAR) van Dassault Systèmes.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren.
Meer over Dassault Systèmes
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.