CyberArk start community voor discussie over open source, DevOps en security

| CyberArk | 1 min | 3 december 2019 10:28
Gewaardeerd
Afbeelding: CyberArk Commons | Copyright: CyberArk
Om de discussie over open source projecten tussen ontwikkelaars, engineers en security-specialisten te stimuleren, start CyberArk een online community genaamd CyberArk Commons. Het beveiligingsbedrijf maakte al onderzoeksgegevens van CyberArk Labs en productdocumentatie openbaar. Nu wordt daar een platform aan toegevoegd waar de dialoog en interactie plaats kan vinden over security-gerelateerde onderwerpen.

Open source heeft software-ontwikkeling fundamenteel veranderd. Bedrijven hoeven niet alles te bouwen of te kopen wat ze nodig hebben. Het ontwikkelingsproces is verschoven naar een groter eco-systeem van bedrijven en individuen die samen aan renderende projecten kunnen werken. Het platform is een uitbreiding van de Conjur community op Slack om de discussie stimuleren en samenwerking verbeteren.

CyberArk Commons biedt een plek om in contact te komen met peers en experts op verschillende gebieden, en van elkaar te leren over secrets management, DevOps security tools en andere beveiligingsoplossingen. Daarnaast kan content en code worden gedeeld om de community op weg te helpen met security-uitdagingen. Dankzij tools en onderzoeksgegevens zijn gezamenlijk nieuwe oplossingen te ontwikkelen en blijven deelnemers op de hoogte van het laatste nieuws over dreigingen. 

De community is opengesteld voor iedereen, ongeacht of het klanten of partners zijn van CyberArk. Op die manier wordt het een plek waar DevOps, open source en security in de breedte kan worden bediscussieerd.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over CyberArk
CyberArk is het enige security-bedrijf dat gericht is op de meest geavanceerde internetbedreigingen: degene die gericht zijn op het gebruik van privileged accounts om het hart van de onderneming te raken. CyberArk wil aanvallen platleggen voordat ze bedrijven platleggen. Hiertoe beschermen ze bedrijven proactief, voordat aanvallen onherstelbare schade aanrichten.
Meer over CyberArk
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.