L’Oréal sluit overeenkomst met Manhattan Associates

Het cosmeticabedrijf implementeert Manhattan Active® Warehouse Management

| Manhattan Associates | 2 min | 08 oktober 2020 9:56
Copyright: Manhattan Associates
Cosmeticabedrijf L’Oréal heeft voor de implementatie van Manhattan Active® Warehouse Management gekozen, de schaalbare en flexibele software-as-a-service gebaseerde oplossing van Manhattan Associates (NASDAQ: MANH). De eerste implementatie wordt medio 2021 verwacht en zal naar verwachting eind 2023 wereldwijd in de distributiecentra van L'Oréal worden geïmplementeerd.

"L'Oréals wereldwijde netwerk van fulfilmentcentra zorgt ervoor dat de juiste producten op het juiste moment bij de consument terechtkomen, met zo min mogelijk impact op het milieu. Met Manhattan Active Warehouse Management hebben we een oplossing die onze flexibiliteit zal verbeteren dankzij de digitalisering, efficiëntie en productiviteit van onze distributiecentra", aldus Francisco Garcia Fornaro, group supply chain director bij L'Oréal.

Snelheid, aanpassingsvermogen en gebruiksgemak

Manhattan Active Warehouse Management is 's werelds eerste cloud-native warehousemanagementsysteem dat in staat is om elk aspect van distributie samen te brengen. Daarnaast hoeft het systeem nooit te worden geüpgraded. Dit nieuwste aanbod in de suite van cloudgebaseerde Manhattan Active Solutions is volledig gemaakt van microservices en zal zorgen voor meer snelheid, aanpassingsvermogen en gebruiksgemak binnen de distributiecentra van L'Oréal.

Wereldwijd supplychainnetwerk

Henri Seroux, senior vice president EMEA bij Manhattan Associates: "We zijn erg enthousiast dat we het zorgvuldige wereldwijde selectieproces hebben doorstaan en dat we de innovatie, schaalbaarheid en flexibiliteit van onze cloud-native Manhattan Active Warehouse Management-oplossing naar het wereldwijde supplychainnetwerk van L'Oréal kunnen brengen."

"De geplande wereldwijde uitrol begint met Europa. Met het Manhattan servicesteam dat de volledige implementatie levert, zullen we de end-to-end capaciteit laten zien die we multinationale, toonaangevende merken zoals L'Oréal kunnen bieden", sluit Seroux af.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over Manhattan Associates

Manhattan Associates (NASDAQ: MANH) is een technologieleider op het gebied van supply chain en omnichannel commerce. We brengen informatie van de hele organisatie samen, van sales aan de voorkant tot supplychainexecutie aan de achterkant. Onze software, platformtechnologie en ervaring zorgen ervoor dat onze klanten op een winstgevende manier kunnen groeien.

Manhattan Associates ontwerpt, bouwt en levert geavanceerde cloud en on-premise oplossingen, zodat u zowel in de winkel als via het netwerk of fulfilmentcentrum de vruchten van de omnichannelmarktplaats kunt plukken.
Meer over Manhattan Associates

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029224512.jpg
Het no-nonsense internetbureau
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.