Appian leider in Gartner's ‘2020 Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms’

Appian is voor het tweede achtereenvolgende jaar benoemd tot leider

| Appian | 2 min | 08 oktober 2020 10:32
Afbeelding: Magic Quadrant Enterprise Low-Code Application Platforms | Copyright: Gartner
Appian kondigt vandaag aan dat zij door Gartner zijn uitgeroepen tot leider in het ‘September 2020 Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms (LCAP) rapport’. Het rapport beoordeelde 18 leveranciers en hun productaanbod en benoemde Appian als leider voor het tweede opeenvolgende jaar. Op de website voor Appian kan men terecht voor meer informatie en om een gratis exemplaar van het Gartner-rapport te downloaden.

Volgens Gartner "staan IT-leiders voor steeds grotere uitdagingen op het gebied van de levering van applicaties. Tekorten aan ontwikkelaars en uitdagingen op het gebied van vaardigheden zijn van invloed op hun vermogen om op een snelle en betrouwbare manier steeds meer bedrijfsautomatisering te leveren. Als reactie daarop hebben de leveranciers van low-code applicatieplatforms (LCAP's) het gemak waarmee bedrijfsapplicaties kunnen worden geleverd verbeterd, middels het aanbieden van uitgebreidere capabilities waar kleinere en minder gespecialiseerde development teams voor nodig zijn".

Bovendien zegt Gartner: "Tegen 2023 zal meer dan 50% van de MKB’s en grotere ondernemingen een LCAP hebben geadopteerd als een van hun strategische applicatieplatforms.

Het Appian Low-Code Automation Platform stelt bedrijven in staat om applicaties tot 20x sneller te bouwen dan met traditionele codering. Door één interface aan te bieden die data, processen, mensen en de digitale workforce samenbrengt, helpt Appian organisaties bij het verhogen van digitale innovatie en het optimaliseren van bedrijfsresultaten. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian om de klantervaring te verbeteren, operationele topkwaliteit te bereiken en wereldwijd risicobeheer en compliance te vereenvoudigen.

Tot de klanten van Appian behoren 9 van 's werelds top 10 biotech- en farmaceutische bedrijven, 6 top 10 verzekeringsmaatschappijen en 13 van de top 20 internationale banken.

"Bedrijfsapplicaties zijn ook bedrijfsprocessen. Appian's enterprise low-code platform biedt de full-stack automatisering die nodig is om de meest complexe workflows te beheren samen met de RPA en AI om alledaagse, herhalende taken te elimineren", zegt Michael Beckley, oprichter en CTO van Appian. "Ons low-code automatiseringsplatform verenigt IT en zakelijke gebruikers voor maximale flexibiliteit en duurzame herbruikbaarheid. Dat is de reden waarom we met vertrouwen de Appian Guaranteeaanbieden, waarmee we garanderen bedrijfsapplicaties in slechts acht weken te kunnen leveren".

Om het rapport te bekijken, ga naar https://ap.pn/3cQIolf.

Gartner, Magic Quadrant for Enterprise Low-Code Application Platforms, Paul Vincent, Yefim Natis, Kimihiko Iijima, Jason Wong, Saikat Ray, Akash Jain, Adrian Leow, 30 september 2020.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Appian
Appian (NASDAQ: APPN) biedt een low-code ontwikkelingsplatform dat de creatie van krachtige bedrijfsapplicaties versnelt. Veel van 's werelds grootste organisaties gebruiken Appian-applicaties om klantervaring te verbeteren, operational excellence te bereiken en risicobeheer en compliance wereldwijd te vereenvoudigen.
Meer over Appian
Disclaimer
Gartner does not endorse any vendor, product or service depicted in its research publications, and does not advise technology users to select only those vendors with the highest ratings or other designation. Gartner research publications consist of the opinions of Gartner’s research organization and should not be construed as statements of fact. Gartner disclaims all warranties, expressed or implied, with respect to this research, including any warranties of merchantability or fitness for a particular purpose.

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.