BrainCreators en SPIE gaan samenwerking aan om intelligente automatisering toegankelijk te maken

| BrainCreators | 2 min | 08 oktober 2020 11:09
Gewaardeerd
Copyright: Spie
BrainCreators, de specialist in het toepassen van intelligente automatisering, en SPIE gaan een samenwerkingsverband aan om efficiëntere processen te ontwikkelen voor de vastgoed-, infrastructuur- en industriële sector. Dankzij de samenwerking kan SPIE haar domeinkennis op het gebied van vastgoed-, infrastructuur- en industrie gaan vastleggen in het BrainMatter platform. Dit stelt de klanten van SPIE in staat om de opgebouwde ervaring van SPIE toe te passen als schaalbare automatisering. Tegelijkertijd zal SPIE BrainMatter gebruiken om haar eigen processen te optimaliseren.

Dankzij het BrainMatter platform kunnen SPIE en haar klanten intelligente automatisering toepassen, zonder zich te bekommeren om de technische complexiteit van kunstmatige intelligentie (AI). Door BrainMatter voorbeelden van normale en afwijkende situaties te tonen kan het razendsnel vaardigheden aanleren. Vervolgens kan BrainMatter de feitelijke situatie, zoals die wordt waargenomen, afzetten tegen de situatie zoals die zou moeten zijn. Voor elke afwijking kan in BrainMatter een regel gedefinieerd worden die acties initieert. Deze acties kunnen naadloos geïntegreerd worden in andere processen of systemen. In de toekomst verwachten BrainCreators en SPIE dit partnership ook naar andere landen uit te breiden.

Jacco Saaman, Business Development & Innovation Director bij SPIE: “De samenwerking met BrainCreators past binnen onze strategie om nauw samen te werken met toonaangevende technologieleveranciers. Bovendien kunnen wij dankzij het BrainMatter platform processen voor onze klanten eenvoudiger maken met slimme technologie en de kosten voor het bouwen en implementeren van intelligent automatiseringsoplossingen aanzienlijk verlagen.”

Glenn Brouwer, mede-oprichter en CRO van BrainCreators, is erg enthousiast over de samenwerking: “SPIE heeft enorm veel domeinkennis op het gebied van vastgoed-, infrastructuur- en industriële processen. Doordat SPIE zijn domeinkennis deelt met het BrainMatter platform kunnen wij samen met SPIE werken aan intelligente automatisering, waar uiteindelijk de hele keten van zal profiteren.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (6 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BrainCreators
BrainCreators is in 2016 opgericht door drie ondernemers die elkaar in de jaren 90 hebben leren kennen via de opleiding Artificial Intelligence aan de Universiteit van Amsterdam. BrainCreators wil met intelligente automatisering de kwaliteit van het leven verbeteren door repeterende handelingen te automatiseren. Dankzij haar BrainMatter platform kunnen organisaties snel digitale inspecteurs ontwikkelen, die direct als digitale dienst inzetbaar zijn in de fysieke wereld.
Meer over BrainCreators
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.