AtHoc integreert met MS Teams voor veilige en efficiënte communicatie tijdens crisissituatie

| BlackBerry | 1 min | 09 oktober 2020 14:08
Copyright: BlackBerry
BlackBerry presenteert vandaag de integratie van zijn crisiscommunicatie-oplossing, BlackBerry® AtHoc®, met het real-time samenwerkingsplatform Microsoft Teams.

Onmisbare meldingen

Vanwege de pandemie passen werknemers zich aan en gebruiken ze verschillende tools om hun werkzaamheden te doen en verbonden te blijven met collega’s. Daarom moeten organisaties de juiste IT- en beveiligingsregels opstellen, zodat digitaal werken mogelijk is en blijft. De integratie van BlackBerry AtHoc met Teams sluit daarbij aan. Deze zorgt ervoor dat elke organisatie, die via het platform communiceert, in staat is om rechtstreeks contact op te nemen met iedereen binnen de organisatie tijdens een crisissituatie. Zo kunnen organisaties werknemers waarschuwingen of belangrijke updates sturen en zien of medewerkers in orde zijn in het geval van een noodsituatie.

"In grote wereldwijde organisaties is tijd van essentieel belang", zegt David Wiseman, Vice President of Secure Communications bij BlackBerry. “Met BlackBerry AtHoc kunnen managers op elk apparaat zoveel waarschuwingen en updates publiceren als nodig is. Deze nieuwe mogelijkheid om crisiscommunicatie via Teams te beheren, zal het proces stroomlijnen en meer inzicht geven tijdens een noodsituatie. Dit is een geweldige kans voor ons om ons bereik uit te breiden en de nodige ondersteuning te bieden aan organisaties die het Teams-platform al gebruiken."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BlackBerry
BlackBerry (NYSE: BB en TSX: BB) levert betrouwbare beveiligingssoftware en -diensten. Het bedrijf biedt organisaties en overheidsinstellingen de technologie die ze nodig hebben om het Internet of Things te beveiligen. Gevestigd in Waterloo, Ontario, zet het bedrijf zich in voor veiligheid, cybersecurity en dataprivacy. Daarnaast is BlackBerry voorloper op belangrijke gebieden zoals kunstmatige intelligentie, endpointsecurity en -management, encryptie en geïntegreerde systemen.
Meer over BlackBerry
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.