myBrand/Nextmoves eerste erkende SAP DevOps-partner van Nederlandse bodem

| myBrand | 2 min | 12 oktober 2020 14:24
Copyright: myBrand
myBrand, SAP-dienstverlener en -kennispartner, is het eerste lokaal opererende bedrijf in Nederland dat zichzelf ‘SAP Certified in DevOps’ mag noemen. Dit betekent dat bedrijfssoftwareleverancier SAP myBrand erkent als partner die bewezen succesvol DevOps-methodieken toepast. Wereldwijd zijn er veertien partijen met deze certificering, waaronder vier globaal opererende SAP-partners.

Dennis Bruijns, vestigingsdirecteur Geertruidenberg bij myBrand: “We hebben het DevOps-gedachtegoed al lang geleden omarmd. De kern daarvan is: de klant centraal stellen. Onze missie is om de bestgewaardeerde dienstverlener te zijn en daarbij is het van belang om langetermijnrelaties aan te gaan met klanten. We willen de klantbeleving van een 8 naar een 9 brengen.” Daar draagt het werken volgens de DevOps-methodiek volgens hem aan bij. “DevOps stelt ons in staat om de focus te verleggen op constante waardecreatie voor onze klanten. We helpen daarmee klanten zich voor te bereiden op de toekomst.” Om die innovatie mogelijk te maken, zijn de DevOps-teams en professionals van myBrand onderdeel van de organisatie van verschillende klanten.

Het bedrijfsonderdeel Nextmoves, specialist op het gebied van SuccessFactors en SAP HCM, omarmt het gedachtengoed ook. Bob van Rooij, Manager Products bij Nextmoves, zegt: “Door de DevOps-methodieken toe te passen op de ontwikkeling van onze producten kunnen we een bepaalde kwaliteitsstandaard verzekeren.” Kwaliteit zit volgens hem in drie aspecten. “Ten eerste kunnen we via DevOps software ontwikkelen die beter aansluit bij de businessprocessen. Daarnaast hou je bij de ontwikkeling van software al rekening met kwaliteit omdat DevOps uitgaat van het principe ‘you build it, you run it’. Je test daarom al zo vroeg mogelijk in het ontwikkelproces. Tot slot kun je met DevOps veel sneller nieuwe functionaliteit ontwikkelen, releasen en onderhouden. Bedrijven kunnen zich daardoor veel sneller aanpassen aan wat de markt van hen vraagt en worden hierin volledig ontzorgd.”

Benieuwd wat DevOps in combinatie met SAP voor jouw organisatie kan betekenen? Download het whitepaper ‘Snel innoveren op de SAP-landschap met DevOps-aanpak’ hier: https://mybrand.nl/snel-innoveren-op-je-sap-landschap-met-devops-aanpak/

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over myBrand
myBrand, onderdeel van Conclusion, biedt de nieuwe servicestandaard voor SAP-dienstverlening. myBrand is ontstaan uit de droom om gestalte te geven aan een SAP-dienstverlener waar wij zelf klant zouden willen zijn. Dit heeft zich vertaald in onze missie: het zijn van de door klanten als best gewaardeerde dienstverlener. De leidende kernwaarden zijn langetermijnrelaties, een geïntegreerde dienstverlening en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met deze kernwaarden onderscheidt myBrand zich niet alleen door de nauwe manier van samenwerken met haar klanten, ook staat myBrand inmiddels bekend als de SAP-dienstverlener die echt verantwoordelijkheid neemt voor succesvolle bedrijfsprocessen bij haar klanten. myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie.
Meer over myBrand
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.