Dematic Introduceert eerste virtuele Material Handling & Logistics Conference (MHLC)

Trend-event voor ruim 5.000 logistieke experts, managers, partners en startups

| Dematic | 2 min | 12 oktober 2020 21:02
Gewaardeerd
Copyright: Dematic
Dematic organiseert de Material Handling & Logistics Conference (MHLC) 2020, van 27 tot en met 29 oktober, volledig online. Daarmee wordt het de eerste editie in 35 jaar van dit in de Verenigde Staten gestarte trend-event, waaraan geïnteresseerden uit de hele wereld via het Internet kunnen deelnemen.

MHLC is al decennialang een drukbezochte conferentie voor educatie en informatie over supply chain ontwikkelingen en oplossingen. Dit jaar is het hoofdthema Future Forward, dat op een toepasselijke wijze in de virtuele wereld wordt ingevuld. Het programma bestaat uit leerzame seminars, keynotes en netwerkmogelijkheden voor organisaties en hun medewerkers, die de grenzen willen verleggen voor toekomstige groei en succes.

Tijdens het driedaagse virtuele event worden in het Engels een groot aantal presentaties, discussies en aanvullende documentatie aangeboden over de volgende onderwerpen:
  • Veranderende supply chain uitdagingen
  • Hoe succesvol te zijn in een onzekere businessomgeving
  • Hoe AI, machine learning, big data en robotica de logistieke processen en retail transformeren
Bekende sprekers zijn onder andere oprichter en CEO van Stellar Capacity en Young Global Leader van het World Economic Forum, Claudia Olsson, voormalig Alibaba-manager Porter Erisman, Iron Maiden leadzanger Bruce Dickinson en Formule-1 coureur en 13-voudig Grand Prix winnaar David Coulthard.

“Future Forward biedt supply chain professionals een aanpak en mindset om te kunnen anticiperen op de disrupties van 2020”, zegt Hasan Dandashly, President en CEO van Dematic. “Door de MHLC op een virtueel platform te organiseren en geïnteresseerden uit de hele wereld uit te nodigen, kunnen wij meer bezoekers inspireren met inzichten, strategieën en innovaties voor toekomstig succes.”

MHLC 2020 is een trend-event voor professionals uit de wereld van supply chain en logistiek, die méér willen bereiken voor hun organisatie en voor zichzelf. Het hoofdthema exploreert 4 routes:
  • Reset: klantgericht en winstgevend balanceren tussen vraag en aanbod
  • Shift: weten wanneer snel schakelen het verschil kan maken voor uw business
  • Disrupt: technische trends en software herkennen die de business kunnen transformeren
  • Transform: continu problemen oplossen, opties her-evalueren en processen optimaliseren
Deelname is gratis maar het aantal deelnemers is gelimiteerd. Meer informatie en registratiepagina zijn te vinden op: mhlc.com.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dematic
De Dematic Group is een toonaangevende leverancier van automatiseringstechnologie, software en diensten voor de optimalisatie van de supply chain. Dematic, met hoofdzetel in het Amerikaanse Atlanta, Georgia, behoort tot de KION Group - een wereldleider in vorkheftruck- en magazijntechnologie en daarmee gerelateerde dienstverlening voor supply chain. Met haar logistieke oplossingen optimaliseert de KION Group in meer dan 100 landen goederen- en datastromen in fabrieken, magazijnen en distributiecentra. De groep is de grootste fabrikant van heftrucks in Europa en de wereldwijde nummer twee. Dematic is een van de belangrijkste leveranciers van logistieke automatiseringstechnologie wereldwijd.
Meer over Dematic
Disclaimer
Dit persbericht en de hierin opgenomen informatie dienen uitsluitend ter informatie en zijn geen prospectus of een aanbod tot verkoop of een uitnodiging tot het doen van een aanbod tot het kopen van aandelen in de Verenigde Staten of in een ander rechtsgebied.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte verklaringen die onderhevig zijn aan diverse risico's en onzekerheden. Toekomstige resultaten kunnen wezenlijk verschillen van de hier beschreven verwachte resultaten als gevolg van meerdere factoren, bijvoorbeeld veranderingen in het bedrijf, economische en concurrentiesituatie (waaronder de verdere ontwikkelingen in verband met de COVID-19-pandemie), veranderingen in regelgeving, resultaten van technische studies, wisselkoersschommelingen, onzekerheden in rechtszaken of onderzoeksprocedures, en de beschikbaarheid van financiering. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het actualiseren van de toekomstgerichte uitspraken in deze uitgave.

Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.

Nog een artikel lezen?


Vorige artikel
Volgende artikel
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.