Axis Communications en Bluefield Smart Access introduceren toegangscontroleplatform BlueEntrance Go

| Axis Communications | 2 min | 13 oktober 2020 19:59
Afbeelding: BlueEntrance Go | Copyright: Axis Communications
Axis Communications, de Zweedse fabrikant van onder andere netwerkvideoproducten, en Bluefield Smart Access, de softwareontwikkelaar van het BlueEntrance Identity & Access Management-systeem, presenteren samen een nieuw toegangscontroleplatform genaamd BlueEntrance Go. Deze applicatie maakt het toegangsbeheer via de cloud eenvoudig en veilig.

Gebruiksgemak

Via de gebruiksvriendelijke BlueEntrance Go-cloudsoftware kan de hardware van Axis worden aangestuurd voor de registratie en het beheer van medewerkers, bezoekers en toegangsrechten. In combinatie met de Axis-hardware zijn er mogelijkheden om personen te voorzien van een geldig credential, in de vorm van een kenteken, QR-pincode of pasje. De BlueEntrance Go-cloudsoftware is front-end bereikbaar via desktop, tablet of smartphone. BlueEntrance Go maakt het ook mogelijk om het maximaal aantal aanwezige medewerkers te reguleren en te monitoren, zodat de social distancing-maatregelen in acht genomen kunnen worden.

Parkeren

BlueEntrance Go biedt daarnaast inzicht in parkeerbeheer. Door gebruik te maken van Axis-intercoms, -kentekencamera’s, -controllers en BlueEntrance Go kunnen gebruikers zien hoeveel parkeerplekken er nog beschikbaar zijn voor elke huurder van het pand. Gebruikers kunnen zo het parkeerbeleid optimaal managen.

Techniek in huis

Pieter van Liebergen, Sales Manager bij Bluefield Smart Access: “We zochten naar een partij met de techniek in huis en ik ben heel blij dat we dit platform samen met Axis hebben gelanceerd. Zij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd en hebben veel ervaring met het ontwikkelen van beveiligingsoplossingen. We brengen onze expertises mooi samen en zo kunnen beheerders van parkeerplekken op bedrijventerreinen en multi-tenant kantoren medewerkers en bezoekers op een correcte, veilige en gebruiksvriendelijke manier helpen.”

Meer gemak voor eindgebruiker

Ernst Westerhoff, Business Development Manager Access Control bij Axis Communications: “Ik ben erg enthousiast over de samenwerking met Bluefield Smart Access. Hun oplossing maakt het voor de eindgebruiker makkelijker om onze toegangscontroleproducten te gebruiken, iets wat onze hardware mooi aanvult. Wij gebruiken cloudoplossingen al jaren voor onze beveiligingscamera’s, met vele partners. Dat we deze oplossing ook voor toegangscontrole kunnen aanbieden, is een perfecte aanvulling.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Axis Communications
Axis maakt een slimmere en veiligere wereld mogelijk, door netwerkoplossingen te ontwikkelen die inzicht bieden in het verbeteren van de veiligheid en nieuwe manieren van zakendoen. Als technologieleider in netwerkvideo biedt Axis producten en diensten voor videobewaking en beeldanalyse, toegangscontrole en audiosystemen.
Meer over Axis Communications
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.