Salesforce kent Nextview de Master Navigator-status toe voor Einstein Analytics

Nextview eerste Europese Salesforce boutique met hoogste expertise niveau

| Nextview | 3 min | 13 oktober 2020 20:16
Afbeelding: Huub Waterval, CEO en oprichter van Nextview | Copyright: Nextview
Nextview, de Salesforce Platinum Consulting Partner en Design Thinking specialist, heeft de Master Navigator-status ontvangen voor Einstein Analytics. Hiermee is Nextview de eerste Europese Salesforce boutique die het hoogst mogelijke expertiseniveau op de Salesforce AppExchange heeft behaald. Nextview ontving eerder dit jaar een investering van Salesforce Ventures.

Salesforce is wereldwijd leider op het gebied van Customer Relationship Management (CRM) en evalueert voortdurend zijn wereldwijde partnerecosysteem door het kennisniveau, de ervaring die is opgedaan met succesvol afgeronde projecten en de klanttevredenheid van elke implementatiepartner te beoordelen. Alleen partners met een hoog aantal gecertificeerde professionals en experts, een sterke en gevarieerde reeks projecten en een hoge klanttevredenheid komen in aanmerking voor de Master Navigator-status.

"Wij zijn erg blij dat Nextview deze status op het gebied van Einstein Analytics heeft behaald. Het is het resultaat van hun focus op Einstein en hun investering in training en certificering. Nextview is een geweldige partner voor ons, aangezien zij een aantal van de grotere Einstein Analytics implementaties uitvoeren", zegt Gert-Jan Tretmans, Einstein Analytics EMEA North bij Salesforce.

Eerste Europese Salesforce Consulting Partner

Door het implementeren van Einstein Analytics bij klanten als IMCD, Canon Medical en Royal Haskoning, is Nextview de eerste in Europa gevestigde boutique Salesforce Consulting Partner die de status van Master-Navigator heeft bereikt op de Salesforce AppExchange. Naast allerlei toepassingen voor het Salesforce platform, bevat de Salesfore AppExchange ook een overzicht van alle implementatiepartners. Salesforce Ventures investeerde eerder dit jaar in Nextview om de internationale expansie naar Duitsland mogelijk te maken.

"Ik ben er echt heel trots op dat Nextview de Master Navigator-status voor Einstein Analytics voor Nextview ontvangt. Onze projecten zijn namelijk vaak erg complex", legt Luuk Martens, Data & Analytics Lead bij Nextview, uit. "Wij zijn betrokken bij pan-Europese of wereldwijde multi-cloud rollouts die gebruikmaken van cloud-gebaseerde datawarehouse- en datalake-systemen zoals Snowflake. Daarnaast zijn er integraties in bronsystemen, zoals ERP, via Mulesoft en Talend ETL. Onze designgerichte adviesaanpak draagt bij aan de duurzame digitale transformatie van onze klanten door hen te voorzien van real-time en gecentraliseerde beschikbaarheid van analyses en dashboards."

Jasper Steller, Senior Manager Business Consulting bij Canon Medical Systems Europa, beaamt dit: “De expertise van Nextview op het gebied van Salesforce Einstein Analytics heeft ons erg geholpen. Hun hulp om ons verkoopproces meer data gestuurd te maken, in combinatie met intuïtieve, rol-gebaseerde dashboards, ondersteunt onze salesafdeling in het beter uitvoeren van hun dagelijkse werkzaamheden.”

Salesforce Ventures

"Met de recente overnames van Mulesoft en Tableau, en de investering van Salesforce Ventures in Snowflake, investeert Salesforce zwaar in data en analyse. Het is duidelijk dat analytische vaardigheden een steeds belangrijker onderdeel vormen van de expertise die Salesforce Implementatie Partners aan klanten moeten bieden", aldus Huub Waterval, CEO van Nextview. "De Salesforce Master Navigator-status voor Einstein is een beloning voor onze voortdurende investering in nieuwe strategische expertises."

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nextview
We helpen klanten een positieve impact te maken. Wij dagen merken met toekomstvisie uit om hun manier van werken opnieuw uit te vinden. We stimuleren klantgerichtheid, digitaliseren de operatie en brengen gegevens tot leven. Hiervoor combineren we diepgaande industriekennis met op de design-thinking gedachte toegepaste Salesforce-expertise. We begeleiden de digitale transformatie zodat organisaties elke dag een beetje beter worden. Beloofd.

Onze mensen zijn de beste in hun vakgebied. Dit maakt ons team het meest waardevolle bezit. Een sterke en evenwichtige combinatie van design thinkers en service designers, business consultants, solution architects, consultants en developers die als vrienden samenwerken. Stuk voor stuk gepassioneerde en getalenteerde mensen die niet alleen graag werken voor het financiële aspect, maar ook om samen naar ons hogere doel toe te werken.
Meer over Nextview
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.