TomTom en Uber gaan nauwer samenwerken om uitmuntende kaartervaring te bieden

Nauwkeurigere navigatie, routebepaling, tarieven en schattingen van de aankomsttijd

| TomTom | 2 min | 14 oktober 2020 10:25
Gewaardeerd
Copyright: TomTom
TomTom (TOM2), de specialist op het gebied van locatietechnologie, en Uber, blijven wereldwijd TomTom kaarten, verkeersgegevens en kaart API’s integreren op Uber’s platform. Daarnaast is Uber een betrouwbare kaartbewerkingspartner voor TomTom, waardoor ze nog nauwkeurigere navigatie- en locatie-ervaringen, routebepaling, tarieven en schattingen van de aankomsttijd kunnen bieden. Dit biedt voordelen voor klanten, chauffeurs en bezorgers op Uber’s platform.

Integratie TomTom en Uber

Uber’s integratie van TomTom's data en kaart API's zorgt voor een naadloze kaart-ervaring in Uber-apps in meer dan 10.000 steden van over de hele wereld. TomTom verwerkt bijna twee miljard kaartwijzigingen per maand; dit zorgt ervoor dat de kaarten up-to-date blijven. Uber en TomTom werken ook samen om te zorgen dat de kaartupdates de veranderingen op de weg weerspiegelen. Denk hierbij aan nieuwe wegen, een afslagverbod of wegafsluitingen. Uber observeert en rapporteert ter plaatse bevindingen uit afgeronde ritten en bezorgingen. TomTom gebruikt dit soort updates van partners als Uber om nog nauwkeuriger kaartgegevens te leveren aan klanten.

Mobiliteit verbeteren

"We kijken ernaar uit om nog nauwer samen te werken met Uber en nog betere locatiegegevens te leveren om overal de mobiliteit van de gebruikers van TomTom's producten te verbeteren," aldus Anders Truelsen, Managing Director van TomTom Enterprise. "TomTom's volledige suite van datasets en diensten, inclusief nauwkeurige kaarten, verkeer en kaart API's, kan elk bedrijf helpen bij het verbeteren van hun locatiegebaseerde oplossingen.”

“Nauwkeurig iets in kaart brengen, is precies waar Uber’s platform om draait en daarom zijn we heel enthousiast over het voortzetten van de samenwerking met TomTom,” zegt Michael Weiss-Malik, directeur van Products, Maps en GSS bij Uber. “Ons partnerschap zal helpen om nóg dynamischere kaarten te maken voor onze wereldwijde markt.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Goed (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over TomTom
TomTom is de toonaangevende onafhankelijke locatietechnologie specialist, die mobiliteit vormgeeft door middel van zeer nauwkeurige kaarten, navigatiesoftware, real-time verkeersinformatie en diensten. Om onze visie van een veiligere wereld zonder files en emissies te realiseren, creëren we innovatieve technologieën die de wereld in beweging houden. Door onze jarenlange ervaring en het samenwerken met toonaangevende partners, maken we connected voertuigen, smart mobility en, uiteindelijk, autonoom rijden mogelijk.
Meer over TomTom
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.