EPOS en IGEL Technology werken samen om communicatie tussen organisaties mogelijk te maken

| EPOS | 3 min | 14 oktober 2020 10:37
Copyright: EPOS
Het premium audiomerk EPOS - onderdeel van de Demant Group - maakt vandaag bekend te gaan samenwerken met IGEL Technology. Dat is een van de toonaangevende internationale bedrijven die oplossingen biedt voor servergebaseerde computing en desktopvirtualisatie, om vlekkeloze samenwerking en communicatie tussen organisaties te garanderen.

Aangezien werken op afstand relevanter is dan ooit en meer professionals mobiele apparaten in hun dagelijkse werk gebruiken via cloud diensten, spelen thin clients op de moderne werkplek in de toekomst een steeds grotere rol. Omdat ze zeer veilig en beheersbaar zijn vanwege hun vermogen om hardware te stroomlijnen en specifieke programma's voor bepaalde taken uit te voeren, worden zulke zogenoemde thin clients vaak gebruikt door grotere organisaties die zich bezighouden met gevoelige gegevens in sectoren zoals bankieren, financiën en verzekeringsdiensten, evenals gezondheidszorg, overheden en onderwijs. Om aan de eisen binnen deze sectoren te voldoen en te zorgen voor optimale communicatie en samenwerking tussen professionals, maakt het audiomerk EPOS zijn nieuwe samenwerking bekend met IGEL Technology, een van de toonaangevende internationale bedrijven die oplossingen bieden voor servergebaseerde computing en desktopvirtualisatie.

Bedrijven die gebruikmaken van de Linux thin client via het IGEL OS-besturingssysteem, krijgen nu de mogelijkheid om EPOS Device Management in hun besturingssysteem te integreren. Zo kunnen ze naadloze optimalisatie en beheer van hun EPOS-audioapparaten garanderen. Het EPOS Device Management bestaat uit twee onderling verbonden oplossingen voor het beheer van audioapparaten voor thin clients – EPOS Connect en EPOS Manager – die nu allebei compatibel zijn met VDI-oplossingen. Bovendien stellen ze IT-managers in staat om de audioapparaten van een organisatie vanaf een centraal punt te optimaliseren en te updaten.

Een speciale versie van de client-applicatie EPOS Connect is geïntegreerd in IGEL OS. Eenmaal ingeschakeld via Universal Management Suite (UMS), kunnen IT-managers EPOS Manager downloaden en installeren – een gratis cloud gebaseerde IT-beheertool die volledig beheer van audioapparaten, configuratiebeheer en firmware-updates in een hele organisatie mogelijk maakt vanaf een centraal punt. Zo wordt volledige controle gegarandeerd.

EPOS Device Management

EPOS Connect is de client-applicatie die kan worden geïnstalleerd of geïntegreerd in de thin client. Het zorgt ervoor dat EPOS-headsets en speakers probleemloos werken met softphones. Daarnaast maakt het de nieuwste firmware-updates en gepersonaliseerde instellingen toegankelijk voor medewerkers. Zodra EPOS Connect is geïnstalleerd op de eindpunten van een VDI-omgeving, kunnen EPOS-audioapparaten via een intuïtieve gebruikersinterface worden beheerd met EPOS Manager.

EPOS Manager is een gratis cloud gebaseerde IT-beheeroplossing waarmee IT-managers instellingen kunnen beheren, bijwerken en configureren voor EPOS-headsets en speakers binnen een organisatie die zijn verbonden met thin clients vanaf welke locatie dan ook. Met EPOS Manager kunnen IT-managers bedrijven op verschillende locaties optimaliseren met veilige, analytische freeware voor het beheer van audioapparaten. Het zorgt voor de implementatie van de nieuwste firmware-updates volgens de voorwaarden van de IT-manager, verhoogt de prestaties van het bedrijf en minimaliseert de kans op downtime.

Lees hier meer over IGEL en EPOS.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over EPOS
EPOS is een bedrijf dat audio- en video-oplossingen ontwikkelt en apparaten verkoopt voor zakelijke professionals en de gaming community. Het in Denemarken opgerichte bedrijf heeft als basis toonaangevende en geavanceerde technologieën, en biedt hoogwaardige audio- en video-oplossingen met design,technologie en prestaties als belangrijkste graadmeters.
Meer over EPOS
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.