Samenwerking Workiva en Advance Tax Compliance automatiseert tax compliance en tax reporting processen

| Workiva | 2 min | 14 oktober 2020 21:53
Copyright: Workiva
Workiva, het bedrijf dat complex werk eenvoudig maakt, heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Advance Tax Compliance (ATC), de onafhankelijke tax accounting en tax compliance organisatie uit Rotterdam. Met de samenwerking zet Workiva haar groei op de Nederlandse markt nog verder door.

Advance Tax Compliance is een onafhankelijk, dynamisch en flexibel belastingadvies-, tax reporting- en compliancebedrijf. ATC helpt zowel middelgrote ondernemingen als multinationals met de optimalisatie en automatisering van belastingprocessen, tax reporting en tax compliance. Door de samenwerking met Workiva ondersteunt ATC haar klanten nog beter met de digitale transformatie van finance processen met behulp van het Workiva-platform.

Tim van Uden, Partner Technology bij Advance Tax Compliance, licht toe: “De digitale transformatie van bedrijven vereist niet alleen de juiste vaardigheden en ervaring: de oplossingen om deze visie te ondersteunen zijn misschien nog belangrijker. De samenwerking en de synergie tussen ATC en Workiva vormt de basis die ervoor zorgt dat organisaties worden ondersteund bij zowel hun uitdagingen op de korte termijn als in de toekomst.”

Ook Bart van Praag, General Manager EMEA bij Workiva, is enthousiast over de samenwerking: “Workiva heeft een bewezen staat van dienst bij het helpen van klanten om hun finance, compliance en andere rapportageprocessen snel en succesvol te digitaliseren. De samenwerking met ATC zal Workiva nog verder op de kaart zetten bij bedrijven die kunnen profiteren van onze expertise op dat gebied om hun activiteiten verder te optimaliseren en zich klaar te maken voor de digitale toekomst.”

Op 18 november 2020 organiseren Workiva en ATC gezamenlijk het webinar “Global Statutory Reporting: Hoe samenwerking te optimaliseren en te bevorderen tussen verschillende belanghebbenden”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
Workiva
Over Workiva
Workiva (NYSE: WK), vereenvoudigt complexe bedrijfs- en rapportageprocessen voor organisaties wereldwijd. Klanten vertrouwen het open, intelligente en intuïtieve platform van Workiva om data, documenten en teams met elkaar te verbinden. Het resultaat: verbeterde efficiëntie, toegenomen transparantie en verminderde risico’s.
Meer over Workiva
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.