Nutanix levert geavanceerd datamanagementplatform voor hybride en multicloud-omgevingen

Multi-databasemanagement-oplossing Era stelt IT in staat om database-as-a-service te leveren op elke schaal, in elke cloud

| Nutanix | 1 min | 14 oktober 2020 22:43
Copyright: Nutanix
Nutanix, een leider in hybrid en multicloud computing, kondigt de eerste cloud-agnostische multi-databasemanagement-oplossing aan. Era 2.0 breidt de Nutanix databasemanagement-oplossing uit naar clouds en clusters om de operations te vereenvoudigen. Bovendien kan het nu op nog grotere schaal en tegen lagere kosten voor IT- en databaseteams. Daarnaast kondigt Nutanix uitgebreide ondersteuning aan voor Postgres en SAP HANA, evenals een gezamenlijke oplossing, aangedreven door Era 2.0, met HCL.

Era stelt IT-teams in staat om database-as-a-service te leveren door met één klik eenvoud en onzichtbare operations te bieden voor database-inrichting en lifecycle-beheer. Het is een multi-database oplossing met ondersteuning voor Oracle, Microsoft SQL Server, MySQL en MariaDB, naast Postgres en SAP HANA.

Het volledige persbericht is hier te vinden: https://www.nutanix.com/press-releases/2020/nutanix-delivers-advanced-data-management-platform-for-hybrid-and-multicloud-environments.

Bekijk hier de video over de aankondiging: https://www.nutanix.com/new-era/live-stream.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nutanix
Nutanix is wereldwijd leider in cloud software en hyperconverged infrastructuuroplossingen die de infrastructuur onzichtbaar maakt, zodat IT zich volledig kan richten op de applicaties en services die de business ondersteunen. Organisaties over de hele wereld gebruiken Nutanix Enterprise Cloud OS-software om one-click applicatiebeheer en mobiliteit te realiseren voor de public, private en distributed edge clouds, zodat elke applicatie op elke schaal kan draaien tegen een aanzienlijk lagere Total Cost of Ownership. Organisatie zijn hierdoor in staat on-demand een high-performance IT-omgeving te leveren, waardoor applicatie-owners een cloud-achtige ervaring krijgen.
Meer over Nutanix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.