Shippeo opent kantoor in Scandinavië

Een belangrijke stap in de wereldwijde expansie

| Shippeo | 2 min | 4 december 2019 23:00
Gewaardeerd
Afbeelding: Jonatan Rajala (36), Strategic Account Executive Nordics | Copyright: Shippeo
Shippeo, de marktleider in supply chain visibility, breidt zijn wereldwijde bereik uit met de opening van een nieuw kantoor in het centrum van Stockholm.
 
De Scandinavische landen, met Zweden als koploper, behoren tot de grootste logistieke markten in de wereld*. Vanwege de vele transport bewegingen, de relatief lange afstanden en het vaak internationale transport, is de vraag naar voorspellende Expected Time of Arrival (ETA)-technologie expliciet aanwezig.

Jonatan Rajala (36) is per december aangetrokken als Strategic Account Executive om de partnerships en klantrelaties in de Scandinavische landen verder uit te breiden. Jonatan heeft ruim tien jaar ervaring als ondernemer. Hij was mede-oprichter en COO van Reactivation Group, een internationale startup voor sales en customer service.

"Het aantrekken van Jonatan en de opening van ons nieuwe Zweedse kantoor zien wij als een strategische stap in onze verdere groei", zegt Dennis van Bodegom, Directeur Noord-Europa bij Shippeo: “Vanuit het centraal gelegen Stockholm kunnen wij Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland perfect bedienen. Scandinavische bedrijven lopen al jarenlang voorop als het gaat om toepassingen van nieuwe technologie en tonen interesse om de voordelen van Supply Chain Visibility te benutten.”

Jonatan Rajala: “Supply Chain Visibility is hot in Scandinavië en Shippeo is dé marktleider op dat gebied. Ik zie veel kansen voor succes!”

*Bron: https://www.mordorintelligence.com/industry-reports/sweden-freight-logistics-market-study: Investments in infrastructure have made the country as one of the top logistics markets in Europe and World. According to the World Bank Logistics Performance Index (LPI) rankings 2018, Sweden ranked second in the world following Germany in the first position.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Redelijk (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Shippeo
Shippeo, de marktleider in Supply Chain Visibility, helpt internationale bedrijven om real-time logistieke data in te zetten voor uitzonderlijke klantenservice en operational excellence. Het wereldwijde platform biedt verladers, vervoerders en eindklanten continue monitoring en maximale nauwkeurigheid van verwachte aankomsttijden voor elke levering, waardoor ze snel problemen kunnen identificeren en tijdig kunnen anticiperen. Shippeo werd opgericht in 2014 en volgt meer dan 5 miljoen ladingen per jaar voor toonaangevende klanten.
Meer over Shippeo
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.