Kies voor geweldig geluid met de nieuwe Z407 Bluetooth-computerspeakers

| Logitech | 2 min | 15 oktober 2020 16:16
Gewaardeerd
Afbeelding: De nieuwe Z407 Bluetooth-computerspeakers met subwoofer en draadloze bediening | Copyright: Logitech
Vandaag kondigt Logitech de Z407 Bluetooth-computerspeakers met subwoofer aan, inclusief een innovatieve draadloze draaiknop. De luidsprekers kunnen op twee manieren gepositioneerd worden en bieden meeslepend, helder geluid en diepe bassen, waardoor ze een stijlvolle aanvulling zijn op elke werk- of gamingruimte.

De Z407 bevat een vakkundig afgesteld 2.1-luidsprekersysteem met 80 watt piekvermogen. De Z407 doet geen concessies aan geluidskwaliteit met zijn heldere hoge tonen, krachtige midden- en lage tonen en diepe bassen. De geporteerde, naar beneden gerichte subwoofer voegt een rijke, kamervullende ervaring toe aan je muziek, films en games.

Ervaar de vrijheid van draadloze bediening met de draaiknop. Met een draadloos bereik van 20 meter kun je met de draaiknop je geluid aanpassen vanaf je bureau of vanaf de andere kant van de kamer. Druk erop en draai eraan om nummers af te spelen, te pauzeren, over te slaan of terug te spoelen, te dempen*, het volume te regelen en de basmodus in te schakelen. Het is zo gemakkelijk dat je niet eens van de bank hoeft te komen.

De ovale satellietluidsprekers van de Z407 zijn uitgevoerd in verfijnd grafietgrijs en zijn zo ontworpen dat je ze zowel rechtop kunt zetten als op hun zij kunt leggen. Ze zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk onder een monitor passen, als een stijlvolle, ruimtebesparende oplossing. Dankzij de vele verschillende manieren om verbinding te maken kun je films kijken, muziek streamen en je favoriete games spelen vanaf je computer, smartphone of tablet. De Z407 beschikt bovendien over Bluetooth 5.0, USB-audio en een 3,5mm-ingang.

Bereid je voor op geweldig geluid met de Z407 Bluetooth-entertainment- en gamingluidsprekers met draadloze bedieningsknop. Wereldwijd beschikbaar vanaf 23 oktober op Logitech.com en bij lokale retailers voor een adviesprijs van €89,99. Bezoek onze website voor meer informatie of neem contact met ons op via @Logitech.

*) Mute / Unmute werkt bij aansluiting via 3,5mm-ingang. De bedieningselementen voor afspelen / pauzeren / overslaan / terugspoelen werken bij aansluiting via USB of Bluetooth.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Slecht (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Logitech
Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) verbindt mensen met de digitale ervaringen waar ze om geven en ontwerpt producten die een alledaagse plek hebben in hun leven. Meer dan 35 jaar geleden begon Logitech mensen met elkaar te verbinden via computers. Nu is het een bedrijf met meerdere merken dat producten ontwerpt die mensen samenbrengt via muziek, gaming, video en computergebruik.
Meer over Logitech
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.