BT breidt digitale werkomgeving uit met Zoom

Dankzij nieuwe samenwerking met Zoom kan BT een beheerde service met geïntegreerd netwerk aanbieden om een optimale gebruikerservaring te garanderen

| BT | 2 min | 16 oktober 2020 14:55
Copyright: BT
BT kondigt vandaag aan het aanbod voor cloud-based audio- en videosamenwerking uit te breiden door Zoom Meetings toe te voegen aan zijn portfolio. Deze uitbreiding is het resultaat van een nieuwe providerovereenkomst tussen BT en Zoom Video Communications, Inc.

De overeenkomst betekent dat BT de eerste wereldwijde provider wordt die een volledig beheerde dienst voor Zoom Meetings aanbiedt met een keuze aan verschillende verbindings- en integratieopties met zijn wereldwijde telefonienetwerk. De dienst omvat ook end-to-end experience monitoring en verbeterde beveiliging.

Verbindingsopties zijn onder meer internet, Global SIP, PSTN en MPLS. BT biedt ook beveiligingsopties zoals het versleutelen van communicatie, het beschermen van de user-ID's van klanten, veilige, private en robuuste MPLS-verbindingen, speciale netwerkgateways en user adoption programma's die gebruikers voorlichten over veilige ‘best practices’.

De overeenkomst stelt BT ook in staat om Zoom Rooms aan te bieden. Dat is het uitbreidbare, op software gebaseerde vergaderzaalsysteem van Zoom.

Ryan Azus, chief revenue officer, Zoom zegt: "We hebben voor BT gekozen als wereldwijde partner voor onze beheerde services omdat het een betrouwbare en gerenommeerde leider is op de wereldmarkt met uitgebreide expertise op het gebied van enterprise voice, video, beveiliging, cloud en netwerken. Onze nieuwe samenwerking zal grote ondernemingen helpen om de voordelen van Zoom Meetings, Zoom Phone en Zoom Rooms optimaal te benutten. Deze samenwerking zal ook de wereldwijde voetafdruk en de verkoopcapaciteiten van Zoom uitbreiden.

Andrew Small, directeur, Global portfolio, BT, zei: "We houden het eenvoudig voor klanten en helpen hen om veilige en productieve digitale werkomgevingen te creëren voor hun mensen, ongeacht waar ze zich bevinden. Met onze nieuwe beheerde service kunnen multinationals, doorgaans met een complexe netwerk- en IT-infrastructuur, Zoom Meetings op een eenvoudige, consistente en veilige manier gebruiken, met geoptimaliseerde ervaringen voor hun werknemers over de hele wereld.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BT
BT stelt zich ten doel de kracht van communicatie in te zetten voor een betere wereld. BT is één van 's werelds grootste leveranciers van communicatiediensten en -oplossingen en is actief in 180 landen. De kernactiviteiten van BT omvatten de wereldwijde levering van netwerk gebaseerde IT-diensten; lokale, nationale en internationale telecommunicatiediensten aan zijn klanten voor thuisgebruik, op kantoor en onderweg; producten en diensten op het gebied van breedband, TV en internet, alsook convergente vast/mobiele producten en diensten.
Meer over BT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.