Philips breidt B Line-monitoren uit met extra interactieve touch-displays voor elk doel

| MMD | 3 min | 17 oktober 2020 11:49
Copyright: MMD
MMD, de toonaangevende beeldschermspecialist en merklicentiepartner voor Philips-monitoren, kondigt de nieuwe LCD-monitoren met SmoothTouch en anti-Glare coating aan: de Philips 172B9TL-monitor (43,2 cm) en de Philips 242B9TL-monitor (23,8 inch /60,5 cm diag.).

“In de door technologie gedreven wereld van vandaag worden touch-displays nu zo gewaardeerd dat ze in een zeer breed scala van industrieën kunnen worden toegepast: waar je tegenwoordig ook rondkijkt, kun je touch-technologie gebaseerde apparaten in actie zien (detailhandel, transport, horeca, onderwijs, gezondheidszorg…). De wereldwijde markt voor touch-displays zal naar schatting groeien met een CAGR van 7,5% in de komende 7 jaar tot 100,2 miljard US Dollar in 2027”, aldus César Acosta, Product Manager in Europa bij MMD Monitors & Displays. "Met het oog op het bereiken van een superieur niveau van tevredenheid van onze klanten, maken we onze serie touch-monitoren groter voor onberispelijke en productieve ervaringen.”

Robuust display voor interactie met comfort

De nieuwe monitoren zijn voorzien van SmoothTouch, wat betekent dat het scherm gebruik maakt van Projected capacitive 10-point touch-technologie voor een vloeiend respons. De glazen overlay zorgt voor krasbescherming tot 7 uur. Dit is uitermate belangrijk voor bepaalde industrieën zoals detailhandel, supermarkten, logistiek en horeca, waar ze een betrouwbare en resistente touch-oplossing nodig hebben om hun applicaties uit te voeren. De weergavebeelden zijn kristalhelder met pure kleuren en grote helderheid dankzij de anti-Glare (afgekort AG), die de schittering van het touch-display kan verminderen waardoor je geen extra vlies nodig hebt voor oogcomfort wat cruciaal is bij gebruik binnenshuis of in omgevingen met lichten die rechtstreeks op de monitor gericht zijn. Deze Philips-displays voldoen ook aan de internationale IP65-classificatie (alleen voorzijde) voor water- en stofbestendigheid. Dit zorgt voor bescherming tegen waterspatten en stof die kunnen voorkomen tijdens het gebruik.

Productiviteit biedt boosters

De twee nieuwe monitoren zijn voorzien van een HDMI-ingang die universele digitale connectiviteit garandeert, twee USB 3.1 voor snelle gegevensoverdracht en DisplayPort-aansluiting. Voor het verbeteren en verzekeren van een nog betere gebruikersproductiviteit kunnen de touch-monitoren worden gebruikt met je eigen vinger of een passieve Stylus van geleidende stof of rubber en bepaalde handschoenen, waardoor de ervaring zo eenvoudig mogelijk wordt. De 17-inch en 24-inch nieuwe touch-monitoren bieden ook zowel de Philips SmartStand met Z-type structuur met soepele kantel-, hoogteverstelling en vouwmogelijkheden voor verschillende ergonomische posities als de VESA-montage voor maximale flexibiliteit.

Perfecte visuals

Het beste digitale beeld en een oogvriendelijke productiviteit verkrijgen zijn essentieel bij een monitor voor zowel werk als entertainment. Door de nieuwe Philips touch-monitoren heb je het allemaal. Beide modellen bieden in feite SmartContrast, een gepatenteerde technologie die automatisch kleuren en de intensiteit van de achtergrondverlichting aanpast voor zwarte details en een geweldige visuele ervaring. Bovendien heeft het Philips 242B9TL-scherm een ??verbeterde Full HD-resolutie van 1920 x 1080 voor realistische kleuren. Maar visuele kwaliteit moet gepaard gaan met het hoogste comfort voor de ogen. Deze modellen zijn ook voorzien van de LowBlue-modus die is ontwikkeld voor welzijn en de Flicker-Free-technologie voor meer kijkcomfort.

Niet-staandemonitoren

Naast de nieuwe modellen kondigt MMD ook een nieuwe versie aan van de eerder aangekondigde touch-displays aan (242B9T, 222B9T, 172B9T en 162B9T) die nu zonder de standaard komen. Deze modellen zijn een goede optie voor degenen die de VESA-montagestandaard willen gebruiken voor vaste installaties. Dit is ook goed voor de bescherming van het milieu, aangezien het niet nodig is om de stand te demonteren en meer flexibiliteit en budgetoptimalisatie voor klanten en partners biedt. De modellen 242B9TN, 222B9TN, 172B9TN en 162B9TN zijn nu beschikbaar met een adviesprijs van € 349,-, € 299,-, € 329,-, € 249,-.

De Philips 172B9TL-monitor en de Philips 242B9TL-monitor zijn verkrijgbaar met een adviesprijs van respectievelijk € 369,- en € 399,-.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over MMD
MMD-Monitors & Displays Holding BV ('MMD'), in Nederland geregistreerd, met hun hoofdkantoor in Amsterdam, is een volledige dochteronderneming van TPV Technology Limited ('TPV'), een van ’s werelds meest toonaangevende monitoren en LCD’s TV-fabrikanten.

MMD-monitoren en beeldschermen Holding B.V. (‘MMD’) verkoopt exclusief LCD-schermen van Philips wereldwijd. Door de Philips-merkbelofte te combineren met de productie-expertise van TPV op het gebied van displays, gebruikt MMD een snelle en gerichte aanpak om innovatieve producten op de markt te brengen.
Meer over MMD
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.