De Sims 4 gaat samenwerken met Ironhack

Spelers worden aangemoedigd om nieuwe vaardigheden aan te leren en fantastische carrières te ontdekken binnen de werelden van videogames en technologie

| Electronic Arts | 1 min | 4 december 2019 23:15
Gewaardeerd
Afbeelding: De Sims 4 x Ironhack | Copyright: Electronic Arts

Maxis, de studio van Electronic Arts achter de iconische levenssimulatie De Sims heeft een samenwerking met Ironhack aangekondigd: Een internationale school die lessen in Web Development en UX/UI Design aanbiedt. Deze geeft mensen die gepassioneerd zijn over technologie en fans van videogames de kans om een beurs te winnen voor een van Ironhack's negen campussen, verspreid over Europa en Amerika.

De samenwerking viert het onlangs uitgebrachte De Sims 4 Studentenleven Expansion Pack. Dit pakket introduceerde een nieuw hoofdstuk in het leven van Sims, waarin ze naar school kunnen en relevante vaardigheden kunnen ontwikkelen om alles uit hun toekomstige carrières te halen. De beurs vult het gat tussen de echte wereld en gaming, en moedigt spelers aan om nieuwe vaardigheden aan te leren en om fantastische, veeleisende carrières binnen de werelden van videogames en technologie te ontdekken.

Meer details over de De Sims x Ironhack beurs:

  • Meer dan 400 beurzen met een totale waarde van €800.000.- worden uitgereikt voor full-time of part-time programma's in een van de negen Ironhack campussen in Europa en Amerika.
  • Degenen die geïnteresseerd zijn in het leren en verfijnen van high-tech vaardigheden kunnen hier een aanvraag doen om een beurs te winnen voor lessen op het gebied van Web Development, UX/UI Design of Data Analytics.
  • Aanvragen zijn gratis en open voor iedereen

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (3 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Electronic Arts
Electronic Arts (NASDAQ: EA) is wereldwijd toonaangevend op het gebied van digitaal interactief amusement. Het bedrijf ontwikkelt en levert games, content en online diensten voor op het internet aangesloten consoles, mobiele apparaten en pc's.
Meer over Electronic Arts
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.