BenQ maakt Google Jamboard betaalbaar en toegankelijk nu medewerkers door Covid-19 aan huis zijn gebonden huis zijn gebonden

| BenQ | 3 min | 20 oktober 2020 10:46
Copyright: BenQ
Nu de tweede golf van het coronavirus overheden heeft gedwongen tot een aanscherping van maatregelen gericht op de horeca, publieke ruimtes en bedrijven, maakt BenQ Europa het bekroonde Google Jamboard beter toegankelijk voor bedrijven. Het plug-and-play Jamboard voor video-conferencing en digitale samenwerking is nu tijdelijk beschikbaar voor de helft van de adviesprijs.

“We zijn ons ervan bewust dat organisaties onder enorme druk staan om te blijven functioneren en tegelijkertijd thuiswerken te stimuleren”, vertelt Alan Huang, Business Manager van BenQ Europe. BenQ is de exclusieve Enterprise Partner van Google Jamboard en een internationale leverancier van visuele display- en collaboratieve oplossingen. Google Jamboard is een complete oplossing voor de moderne digitale werkplek, die de meest gebruiksvriendelijke tools uit de G Suite met ondersteuning van BenQ combineert.

Met Jamboard kunnen teams eenvoudig kennis en ideeën uitwisselen

Huang; “Nu het coronavirus zich opnieuw in verschillende Europese landen verspreidt, leggen de autoriteiten weer strengere regels op die de bewegingsvrijheid van burgers beperken. Bedrijven zoeken naar mogelijkheden om de interactie met hun medewerkers te versterken met behulp van digitale oplossingen. Daarom hebben we besloten de kosten van Jamboard te verlagen om dit platform betaalbaarder te maken voor bedrijven. Jamboard maakt het eenvoudig voor teams om ideeën en kennis uit te wisselen en is erg geschikt als digitale vergaderzaal, voor brainstorming of om op afstand samen te werken met behulp van toepassingen voor video-conferencing & white boarding.”

Jamboard is een complete oplossing voor de digitale werkplek en maakt interactie en samenwerking tussen teams veel eenvoudiger. De oplossing maakt dit mogelijk, ongeacht de locatie waar medewerkers zich bevinden. Met behulp van Google Meet kan iedereen rechtstreeks via het Jamboard een meeting starten in de vorm van een video-conferentie. Dit kan door een bijeenkomst te activeren via de app of een herinnering in de agenda. Zo komen medewerkers die thuiswerken of zich op andere locaties bevinden snel en eenvoudig samen. Jamboard is een zeer gebruiksvriendelijke oplossing voor organisaties die door het coronavirus niet langer meetings op locatie kunnen organiseren.

Wereldwijd en real time voorstellen ontwikkelen

Jamboard is geïntegreerd met G Suite, populaire Google-apps en biedt tijdens een brainstorm allerlei interactieve mogelijkheden. Medewerkers kunnen tekenen, annoteren, gegevens importeren, teksten aan afbeeldingen en in Google Docs toevoegen, op het internet zoeken en met collega’s via Google Hangouts communiceren. Alle content wordt automatisch in de cloud opgeslagen. Medewerkers kunnen ook real time voorstellen ontwikkelen met teams uit alle delen van de wereld via andere Jamboards of in apps die via hun smartphone of tablet toegankelijk zijn.

Google Jamboards functioneert het beste met een 55-inch 4K UHD multitouch display; alle tools zijn intuïtief en eenvoudig aan te leren en de opties om te tekenen, schrijven en schetsen, stimuleren creativiteit.

50 procent korting

Het volledig geïntegreerde Jamboard is in drie kleuren verkrijgbaar - Carmine Red, Graphite Grey en Cobalt Blue - voor een adviesprijs van 4.699 euro*, inclusief een muurbeugel, twee stijlen en een wisser. De korting van 50 procent is gebaseerd op de Carmine Red-versie. Nu de tweede golf van Covid-19 in verschillende Europese landen een realiteit is, biedt BenQ deze korting om organisaties te ondersteunen bij het ontwikkelen van een digitale werkplek. De eerste honderd klanten die een bestelling plaatsen, ontvangen daarnaast een gratis microfoon.

Klik hier voor meer informatie over de Google Jamboard en deze tijdelijke aanbieding.

*) Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over BenQ
De BenQ Group genereert een omzet van ruim 22 miljard dollar per jaar en bestaat uit grotere en kleinere onafhankelijke ondernemingen die in vele landen actief zijn. Elk bedrijfsonderdeel is een leider in zijn specifieke markt, levert een bijdrage aan de inkomsten van de BenQ Groep, R&D en de versterking van haar strategische positie. Door het bundelen van de verticale specialisatie van elk bedrijfsonderdeel creëert de Groep schaalvoordelen in horizontale markten. De ondernemingen van de BenQ Groep vormen een bijzonder efficiënte waardeketen voor de ontwikkeling van essentiële componenten en hoogwaardige oplossingen in de volgende markten: TFT-LCD, groene energie, fine chemicals and advanced materials, lighting, I C-design, precisiecomponenten, systeemproducten voor de consument, commerciële en industriële applicaties en merkproducten en services. De BenQ Groep zet zich, gemotiveerd door haar visie “Bringing Enjoyment ‘N’ Quality to Life”, in voor winstgevende en duurzame activiteiten waar mensen hun voordeel mee kunnen doen.
 
De ondernemingen die onderdeel zijn van de BenQ Groep zijn:  BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (’s werelds grootste producent van groot-formaat TFT-LCD-panels), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, BenQ ESCO Corp., BenQ Materials Corp., BenQ Guru Corp., BenQ Medical Center, BenQ Medical Technology Corp., BenQ AB DentCare Corp., Daxin Materials Corp., Dazzo Technology Corp., Darwin Corp., Lextar Electronics Corp., LILY Medical Corp. en Raydium Semiconductor Corp.
 
Meer over BenQ
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.