Gun je computer een langere levensduur

| Dexxon | 2 min | 5 december 2019 9:59
Afbeelding: Philips interne Ultra Speed Solid State Drive | Copyright: Dexxon
Als je PC of notebook trager wordt is de Philips interne Ultra Speed Solid State Drive (SSD) een doeltreffende oplossing om je systeem nieuw leven in te blazen, in plaats van het te vervangen. Philips interne 2.5” SATA Ultra Speed SSD’s verbeteren de responsetijd van je computersysteem en ondersteunen snellere opstart- en laadtijden van programma’s.

De drives zijn gebaseerd op flash-geheugen en bevatten geen bewegende delen waardoor ze energiezuinig, minder schokgevoelig en geluidloos zijn. Traditionele harddisks gaan kapot of verliezen data door schokken of stoten. Solid state drives zijn veel minder fragiel en verbruiken minder stroom, wat voor notebooks fijn is omdat de accu dan langer meegaat.

Perfecte oplossing voor veeleisende toepassingen

De maximale leessnelheid van deze Philips SSD bedraagt 550MB/s* en is daarmee de perfecte oplossing voor multitasking en veeleisende toepassingen zoals 4K UHD-videobewerking en high-end gaming.
Philips interne 2.5” SATA II Ultra Speed SSD’s zijn geschikt voor gebruik in desktops en notebooks die 2.5” SATA ondersteunen en zijn ontwikkeld voor gebruik onder Windows, Mac OS en Linux. De online beschikbare handleiding beschrijft stap voor stap het installatieproces zodat je snel weer met je computer aan de slag kunt.

Informatie

Philips SSD 2.5" SATA III Ultra Speed SSD 480, consumentenadviesprijs € 74,99. Deze SSD is ook beschikbaar met een opslagcapaciteit van 120, 240 en 960GB en onder andere verkrijgbaar bij Coolblue. Meer informatie vind je op www.memory-specialist.com

*afhankelijk van de gekozen opslagcapaciteit.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dexxon
Dexxon is voor talloze wederverkopers in binnen- en buitenland al meer dan 30 jaar de vertrouwde leverancier van opslagmedia en andere computer supplies en -accessoires. De meeste klanten zien ons als de specialist en vraagbaak voor deze productgroepen. Dexxon wil de partij zijn die zorgt voor het beste rendement van uw schap. We doen dat op basis van onze kennis (product, markt, logistiek en sourcing) van opslag media, computer- en mobiele accessoires. We zijn de officiële distributeur voor Philips flash geheugen en optische media in Europa en leveren onder het merk Grixx een complete lijn smartphone en tablet accessoires.
Meer over Dexxon
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.