Nuki smart lock blijvend in prijs verlaagd en start verkoop limited white edition

Prijs van Nuki Smart Lock 2.0 permanent verlaagd met 30 euro en kost nu 199 euro. Ook is de onlangs aangekondigde gelimiteerde White Edition nu beschikbaar

| Nuki | 2 min | 20 oktober 2020 12:29
Copyright: Nuki
Dankzij de hoge omzet en de verdere groeiplannen voor het komende jaar stijgen de productievolumes en dalen de prijzen. Dit voordeel wordt door Nuki direct doorberekend aan de klanten en daarom verlaagt de prijs van het Nuki Smart Lock permanent met 30 euro. Deze prijsverlaging geldt ook voor alle Nuki-combinaties die een Smart Lock bevatten. De gelimiteerde White Edition die op 8 september werd aangekondigd, is nu verkrijgbaar in de Nuki shop.

Nuki Home Solutions heeft zich in enkele jaren ontwikkeld van een Kickstarter-idee tot de Europese marktleider voor ‘retrofit smart access solutions’ met meer dan 80 medewerkers. Vanaf vandaag heeft Nuki meer dan 150.000 Smart Locks verkocht in meer dan 100 landen.

Het Nuki Smart Lock 2.0 kost nu 199 euro in plaats van de vorige 229 euro. Uiteraard zijn alle Combos die een Nuki Smart Lock 2.0 bevatten ook in prijs verlaagd met 30 euro. De Nuki Combo 2.0 (elektronisch deurslot en Nuki Bridge voor toegang op afstand en integratie in Smart Home systemen) kost nu slechts 269 euro.

Beperkte White Edition beschikbaar

"Met de White Edition vervullen we een grote wens van de Nuki-gemeenschap", legt Martin Pansy, mede-oprichter en CEO van Nuki Home Solutions, uit. "Het zeer hoge aantal preregistraties laat zien dat er veel interesse is". Geregistreerde gebruikers ontvingen een e-mail en konden de Nuki White Edition, bestaande uit het Nuki Smart Lock, Nuki Bridge en Power Pack, vooraf bestellen. Vanaf maandag 19 oktober 2020 zal de verkoop voor alle klanten worden vrijgegeven op www.nuki.io. De Nuki White Edition kost 299 euro. De Nuki Power Pack zal binnenkort ook los verkrijgbaar zijn als accessoire - maar dan in het zwart.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Nuki
Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa. Eén team, één missie: "We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken," legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst.
Meer over Nuki
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.