Citrix en Upwork breiden hun samenwerking uit om het Nieuwe Werken te stimuleren

De samenwerking maakt flexibele werkmodellen mogelijk en biedt snelle, gemakkelijke en veilige toegang tot onbekend gespecialiseerd talent

| Citrix | 2 min | 21 oktober 2020 11:37
Copyright: Citrix
De wereldwijde slag om gespecialiseerd talent heeft door de coronacrisis niets aan hevigheid ingeboet. Door de noodzaak om bedrijfsmodellen aan te passen aan de snel veranderende markt is de strijd in feite alleen maar heviger geworden. Organisaties doen er goed aan hun personeelsstrategie te wijzigen en een flexibeler benadering te kiezen om talent te werven en te behouden. Om bedrijven daarbij te helpen hebben Citrix® Systems, Inc. (NASDAQ:CTXS), de wereldwijde leider op het gebied van de Digital Workspace, en Upwork (NASDAQ: UPWK), de toonaangevende online talentoplossing, vandaag aangekondigd dat ze hun samenwerking verder uitbreiden. De samenwerking richt zich op flexibele werkmodellen en snelle, gemakkelijke en veilige toegang tot gespecialiseerd talent, waar nu nog onvoldoende gebruik van wordt gemaakt om bedrijfsinnovatie en groei te stimuleren.

Een nieuwe kijk op werk

"De COVID-19 pandemie heeft onze manier van werken voorgoed veranderd en dwingt bedrijven na te denken over nieuwe manieren om het werk gedaan te krijgen", zegt David Henshall, President en CEO van Citrix. "Vooruitstrevende organisaties omarmen flexibel werk om hun talentpools te verbeteren en uit te breiden en om de vaardigheden op te bouwen en te verwerven die ze nodig hebben om hun bedrijf opnieuw vooruit te helpen."

Citrix en Upwork bieden organisaties een unieke oplossing om flexibiliteit en veiligheid mogelijk te maken. Met Citrix Workspace™ geven bedrijven hun werknemers een consistente, veilige en betrouwbare werkervaring, waarin ze de middelen en ruimte krijgen die ze nodig hebben om optimaal te presteren, ongeacht of dat thuis is, op kantoor of in het veld. Via Upwork krijgen bedrijven toegang tot een wereldwijde pool van bewezen talent, waardoor ze hun teams dynamisch kunnen aanpassen aan de veranderende zakelijke behoeften van het Nieuwe Werken.

"Citrix en Upwork ontwikkelen samen nieuwe innovatieve oplossingen die mensen in staat stellen om overal te werken, en die bedrijven helpen een flexibeler en productiever personeelsbestand op te bouwen", zegt Hayden Brown, President en CEO van Upwork. "Door deze samenwerking kunnen Citrix klanten naadloos gebruik maken van het aanbod van Upwork om toptalent uit de hele wereld op een efficiënte manier te vinden, aan het werk te krijgen en te behouden.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Citrix
Citrix (NASDAQ:CTXS) streeft naar een wereld waarin mensen, organisaties en dingen veilig verbonden en beschikbaar zijn, zodat het buitengewone mogelijk wordt. Citrix helpt klanten de toekomst van werk opnieuw uit te vinden door de meest uitgebreide beveiligde digitale werkplek te bieden, waarin alle apps, data en diensten die mensen nodig hebben om productief te zijn verbonden worden en waar IT eenvoudig complexe cloudomgevingen kan opzetten en beheren.
Citrix Systems, Inc. Citrix, the Citrix logo, and other marks appearing herein are the property of Citrix Systems, Inc. and may be registered with the U.S. Patent and Trademark Office and in other countries.  All other marks are the property of their respective owners.
Meer over Citrix
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.