VPN Nederland gelanceerd, de snelste VPN-provider van Nederland

Wireguard en SmartDNS speerpunten

| VPN Nederland | 2 min | 21 oktober 2020 12:05
Copyright: VPN Nederland
  • Door implementatie van Wireguard is VPN Nederland verreweg de snelste Nederlandse VPN provider
  • Nederlanders willen graag een Nederlands product voor hun online security-product
  • Door inzet SmartDNS eenvoudig geoblokkades omzeilen via Nederlandse servers
  • 100% Nederlands
Na een succesvolle testperiode is VPN Nederland officieel gelanceerd. Gebaseerd op de protocollen OpenVPN en IKEv2, maar met een focus op WireGuard, waardoor het de snelste VPN-provider van Nederland is. Door het inzet van SmartDNS kan er optimaal gebruikt gemaakt worden van de mogelijkheid om via een snelle Nederlandse server bijvoorbeeld buitenlandse streamingdiensten als Hulu te bekijken.

Snel, eenvoudig, veilig en 100% Nederlands

“Online privacy en anonimiteit moet gemeengoed worden, in plaats van een product voor de ervaren internetgebruiker.”, aldus VPN Nederland’s oprichter Anton Koster. “Door een eenvoudig te gebruiken, transparant en Nederlands product aan te bieden, willen we het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk maken zijn of haar online privacy te beschermen, met alle voordelen van dien. We hebben gekozen om ons te focussen op WireGuard, aangezien dit op dit moment verreweg het snelste VPN-protocol is. Onze apps maken hier maximaal gebruik van.”

Veilig en anoniem online

De technologie van VPN Nederland zorgt ervoor dat een gebruiker volledig versleuteld online is, en dat zijn of haar ip-adres niet te achterhalen is. Hierdoor kan er geen data (inloggegevens, wachtwoorden etc.) onderschept worden. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld ook veilig verbinding maken met (openbare) wifi-netwerken, anoniem gebruikmaken van BitTorrent of Usenet, en zonder land-gebonden restricties online content bekijken.

In anderhalve minuut praat Anton je helemaal bij over VPN Nederland: https://vimeo.com/436011070.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over VPN Nederland
VPN Nederland biedt gebruikers 100% online veiligheid. VPN Nederland maskeert je internetsignaal met een tijdelijk, versleuteld en niet te herleiden IP-adres. Houd je data voor jezelf met de online bescherming van VPN Nederland.
Meer over VPN Nederland
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.