KOOKAÏ gebruikt GTT SD-WAN om digitale transformatie in Europa te ondersteunen

| GTT | 2 min | 21 oktober 2020 12:45
Copyright: GTT
GTT Communications, Inc., toonaangevende internationale leverancier van cloud networking voor multinationals, kondigt vandaag aan dat het damesmodemerk KOOKAÏ de managed SD-WAN en connectiviteitsdiensten van GTT in gaat zetten voor zijn 148 kantoor- en winkellocaties in Frankrijk en Spanje.

De online en fysieke winkels van KOOKAÏ in Frankrijk en Spanje maken al meer dan tien jaar gebruik van het netwerk van GTT voor bedrijfskritische datastromen zoals inventarisatie, bestellingen en betalingstransacties. Voor de volgende stap in zijn digitale transformatie voegt KOOKAÏ meer contactloze verkoopterminals, video en realtime marketing toe om de fysieke winkelervaring te verbeteren. Het bedrijf wil daarnaast ook de online ervaring innoveren en online winkelen beter ondersteunen, gezien de significante groei van online shopping in het afgelopen halfjaar.

Het managed SD-WAN-netwerk dat wordt geleverd door GTT garandeert dat dataverkeer veilig en optimaal wordt gerouteerd over het hele netwerk van KOOKAÏ en ondersteunt de toegenomen gebruikersactiviteit. GTT levert ook veilige local internet break-outs (lokale access points) en een wifi-hotspot op elke KOOKAÏ locatie voor zowel klanten als personeel. Kantoren en winkels zijn verbonden door glasvezel of breedband, met een 4G back-up op elke locatie om de beschikbaarheid te garanderen.

“We zijn verheugd dat we onze langdurige relatie met KOOKAÏ kunnen voortzetten, waardoor we hun digitale bedrijfsstrategie kunnen ondersteunen met de voordelen van managed SD-WAN-diensten”, zegt Ernie Ortega, CRO en interim CEO van GTT. “We kijken ernaar uit om KOOKAÏ met onze cloudnetwerkdiensten te blijven ondersteunen om een uniforme retailervaring te realiseren voor zijn klanten.”

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over GTT
GTT (NYSE: GTT) verbindt mensen en bedrijven wereldwijd met iedere applicatie in de cloud. Onze klanten profiteren van de beste service experience, gebouwd op onze kernwaarden van eenvoud, snelheid en flexibiliteit. GTT bezit en beheert een wereldwijd Tier 1 internetnetwerk en voorziet klanten overal ter wereld van een uitgebreid pakket aan cloud netwerkdiensten.
Meer over GTT
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.