NTT introduceert Mobile Workplace Connect voor meer productiviteit en betere security voor remote workers

In reactie op Covid-gerelateerde uitdagingen, introduceert NTT’s Center of Excellence for global, cellular IoT connectivity (Transatel) een connectiviteitsoplossing voor remote workers

| NTT | 3 min | 21 oktober 2020 18:10
Copyright: NTT
NTT Ltd., de wereldwijde global technology services provider, introduceert zijn Mobile Workplace Connect-oplossing, ter aanvulling op het bestaande aanbod voor slimme werkplekken. Mobile Workplace Connect biedt werknemers rechtstreekse, veilige, wereldwijde mobiele verbindingen voor elk endpointdevice: laptops, tablets, smartphones en alle andere devices met een 3G/4G-modem. Deze oplossing combineert internationale 2G/3G/4G-toegang, eSIM/SIM-profielen en SIM-kaarten, één online SIM-beheerportal en wereldwijde support.

Met Mobile Workplace Connect profiteren bedrijven van een betrouwbare, veilige en snel te implementeren connectiviteitsoplossing voor hun medewerkers die op afstand werken. Dankzij deze oplossing kunnen bedrijven de toegang tot hun informatiesystemen beveiligen en hun datasecuritybeleid handhaven door te garanderen dat de communicatie van hun medewerkers nooit via het publieke internet verloopt – in welke fase ook. Mobile Workplace Connect helpt bedrijven ook onafhankelijk controle te houden over enerzijds hun SIM-bestand en -activiteiten en anderzijds hun kosten. Ze kunnen ofwel terugvallen op NTT’s meer dan 190 lokaal geprijsde connectiviteitsovereenkomsten over de hele wereld ofwel hun eigen overeenkomsten in het leven roepen. Zo kunnen ze hun connectiviteit vormgeven zoals zij dat willen.

Met één integratie en één SIM SKU implementeren multinationals de oplossing wereldwijd met één SIM-voorraad en voeren ze service-evoluties realtime door. Daarnaast kunnen ze ervan uitgaan dat hun werknemers profiteren van de lokale netwerken van de beste kwaliteit, waar ze ook werken. Met lage latency en maximale bandbreedte vergroten ze zo de productiviteit binnen hun bedrijf.

Jason Goodall, chief executive officer van NTT Ltd.: “De pandemie en daardoor de toename van het aantal thuiswerkers heeft de beperkingen van een wifinetwerk thuis en de onderliggende risico’s voor bedrijven aangetoond. Enterprise mobility draait nu – meer dan ooit – om de wisselwerking tussen productiviteit van werknemers en IS-security. Mobile Workplace Connect biedt een eenvoudige oplossing voor deze uitdaging, mét het voordeel van kostenbeheer. Overhead in connectiviteit wordt een probleem. Het datagebruik stijgt exponentieel. De reden hiervoor ligt in de vermenigvuldiging van het aantal devices dat medewerkers gebruiken, de toename van het aantal werknemers dat werkt op afstand en de invloed van cloudcomputing op kenniswerkers.”

Mobile Workplace Connect biedt ook een aantal geavanceerde services:
  • Dataservices: Onder deze services vallen: beheer van verkeer (private APN, filteren en classificeren van verkeer, netwerkswitch), isolatie van verkeer (VPN en opties voor direct peering en interconnectie) en analytics van verkeer (near-realtime Call Detail Records).
  • (e)SIM-services: Onder deze services vallen: een op maat gemaakte SIM-formfactor (1FF / 2FF / 3FF / 4FF / MFF2 en rugged SIM’s), op maat gemaakte (e)SIM’s (service provider name en SIM-printing) en optionele devices (levering van wifihotspots).
  • Interfaceservices: NTT levert API’s voor SIM-lifecyclemanagement (activeren, opschorten en beëindigen), voor dataplanbeheer (abonnement-, voorraad- en catalogusbeheer) en voor notificaties (gebeurtenissen in dataplanabonnementen en -subscriptions).
  • Supportservices: Deze service biedt toegang tot geavanceerde support via een speciaal daarvoor aangewezen supportmedewerker en professional services, zoals solution design, training, advies en marketing.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Over NTT

NTT is een toonaangevende wereldwijde technology services provider. We hebben de expertise van veel bedrijven gebundeld tot één leverancier van technology services. We trekken op met partnerorganisaties over de hele wereld om tot slimme, technologische oplossingen te komen. Slim betekent voor ons data gestuurd, verbonden, digitaal en veilig.
Meer over NTT

Disclaimer

Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.