Info Support en Hogeschool Utrecht bieden geaccrediteerde HBO-leergang

De organisaties komen hiermee tegemoet aan de groeiende vraag naar gekwalificeerde IT’ers

| Info Support | 2 min | 5 december 2019 10:53
Afbeelding: Hbo-leergang 'Continuous Delivery in Large and Complex Software Systems' | Copyright: Info Support
Info Support en Hogeschool Utrecht (HU) introduceren samen de HBO-leergang ‘Continuous Delivery in Large and Complex Software Systems’. Het bouwen van grote, complexe softwaresystemen, zoals Spotify en Netflix, vraagt om een specifieke aanpak. In de geaccrediteerde HBO-leergang leren de deelnemers in ruim vier maanden hoe je een dergelijk schaalbaar systeem kan bouwen. Hierbij staat flexibiliteit, waardoor het mogelijk is constant te reageren op een snel veranderende wereld en klantwens, centraal.

De HBO-leergang is bedoeld voor IT’ers die hun kennis en vaardigheden willen uitbreiden, zodat zij direct aan de slag kunnen met systemen die impact maken. De focus ligt daarbij op de toepassing van Scrum, werken onder een Microservice Architectuur, kennis over C# en .NET Core, Test Driven Development en de automatisering van deployment. Het onderwijs is praktijkgericht en heeft een werkwijze die overeenkomt met die van ontwikkelteams in het bedrijfsleven. Hierdoor wordt er een brug geslagen tussen theorie en praktijk. Na afronding van het programma, ontvangen deelnemers een HBO-accreditatie en dertig studiepunten. Dit vormt een belangrijke opstap naar een HBO-diploma ICT.

“We zien dat er een steeds groter wordende vraag naar gekwalificeerde IT’ers en zij-instromers is. Door de leergang te accrediteren, bieden we vanuit het Kenniscentrum van Info Support samen met de HU juist die mensen de mogelijkheid een erkend diploma te behalen. Dit is belangrijk omdat experts hiermee hun vakbekwaamheid kunnen aantonen”, zegt Marco Pil, trainer bij Info Support. “De inhoud van het programma is iets waar we al jaren ervaring mee hebben. Het is namelijk gebaseerd op de minor Continuous Delivery die we inmiddels al tien jaar aanbieden. De nieuwe geïntegreerde cursus, biedt nog meer IT-professionals de mogelijkheid hun kennis uit te breiden.”

De HBO-leergang start op 6 februari bij Info Support en bestaat uit twee blokken van elk ruim twee maanden met wekelijks klassikale bijeenkomsten op donderdag en vrijdag (overdag). Inschrijven is hier mogelijk.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Info Support
Info Support is specialist in maatwerksoftware, data solutions, beheer en trainingen en is vooral actief in de sectoren energie, mobiliteit, fintech, zorg, industrie en agrifood.
Meer over Info Support
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.