Tot ziens Excel & Access, hallo WEM

| The DOC | 1 min | 22 oktober 2020 11:25
Copyright: The DOC
We zien het dagelijks en in iedere onderneming: rondvliegende Excel sheets en intern ontwikkelde Access databases die de informatiebehoeften vullen waarin standaardsystemen niet kunnen voorzien. Dit fenomeen wordt ook wel “Shadow IT” genoemd en dit kan leiden tot een IT-landschap waarin data op verschillende plekken wordt geraadpleegd, gewijzigd of verwijderd, met inconsistentie van deze gegevens als gevolg. Een vervanging van deze ad-hoc applicaties, die gemakkelijk integreren met alle standaard (ERP-)systemen, is dan ook een veelgestelde vraag.

Het stappenplan van The DOC helpt bij het vervangen van Shadow IT door webapplicaties die uw werknemers in hun informatiebehoefte voorzien, zonder dat dit impact heeft op uw huidige IT-omgeving en hieraan verbonden data.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
The DOC
Over The DOC
‘All about where IT makes sense’. Daarmee vang je The DOC in één zin. Wij hebben een neus voor het zoeken naar en vinden van innovatieve, klantgerichte IT-oplossingen. The DOC zet daarin de toon. We durven keuzes te maken. We investeren in specifieke technologieën en marktsegmenten. Omdat we voorop willen lopen. Omdat we voor u die betrouwbare speler in de operationele continuïteit en beschikbaarheid van applicaties en IT-infrastructuur willen zijn. Innovatie. Betrouwbaarheid. Het zijn belangrijke woorden. Daarom kiezen onze klanten voor The DOC. Zij weten namelijk dat die keuze ook betekent dat ze zullen samenwerken met pragmatische specialisten die binnen een uitgebalanceerd team opereren. Dat resulteert in een lange lijst met prachtreferenties. En daar zijn we trots op.
Meer over The DOC
Disclaimer
Dit item is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als het item een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis het originele item leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.