Jan Peter Balkenende, Bas Nijhuis en Fleur Ravensbergen op het digitale podium van Exact Live

Leiders geven inkijkje in hun vak tijdens eerste digitale editie

| Exact | 2 min | 22 oktober 2020 11:34
Gewaardeerd
Afbeelding: Oud-premier Jan Peter Balkenende is ook van de partij! | Copyright: Exact
De sprekers van Exact Live 2020 hebben allemaal hun eigen specialisme, maar hebben één ding gemeen: ze beschikken over een flinke dosis leiderschapsskills. Tijdens de eerste virtuele editie van Exact Live (van 2 tot en met 6 november) schuiven oud-premier Jan Peter Balkenende, dirigent en contrabassist Dominic Seldis, topscheidsrechter Bas Nijhuis en onderhandelexpert Fleur Ravensbergen virtueel aan om te praten over hun vakgebied.

Balkenende spreekt tijdens de openingsshow met host Diana Matroos over ondernemen in het nieuwe normaal. Seldis toont zijn muzikale talent en laat via zijn orkest zien hoe belangrijk teamwork is, terwijl Ravensbergen uitlegt hoe ze te werk gaat als bemiddelaar in oorlogsgebieden. Exact kopstukken Phill Robinson (CEO) en Paul Ramakers (COO) zullen bovendien ondernemers en accountants bijpraten over ontwikkelingen binnen Exact. Nijhuis sluit het event af met enkele anekdotes uit de voetbalwereld die met een dosis humor en zelfspot worden gepresenteerd.

Een mix van sessies

Exact Live the virtual edition biedt vijf dagen lang een mix van live-onderdelen, trainingen, productontwikkelingen en inspirerende keynotes. Onderwerpen als digitalisering, vereenvoudigde administratie, samenwerken en efficiënte processen passeren de revue. De ruim 70 sessies zijn afgestemd op de verschillende sectoren die Exact bedient; waaronder accountancy, finance, bouw, zakelijke dienstverlening, productie en handel.

In- en uitchecken

In de speciaal opgezette studio’s schuiven experts en ondernemers aan om vanuit hun ervaring te praten over de ontwikkelingen en mogelijkheden in hun sector. Bezoekers kunnen live sparren met de experts en zelf kiezen welke sessies zij willen volgen, waarbij ze zich niet per sessie hoeven in te schrijven. Inschrijven voor het hele Exact Live event is genoeg. Hierdoor kunnen bezoekers gemakkelijk in- en uitchecken wanneer het uitkomt.

“We hebben niet zomaar een kopie gemaakt van het offline event naar het online event. We willen echt een nieuwe, memorabele ervaring creëren, waarbij bezoekers zo geboeid zijn dat ze meerdere keren in de week terugkomen. Zie het als een serie die je wilt bingewatchen”, vertelt Petra Vunderink, Head of Marketing Communications bij softwarebedrijf Exact. Een succesvolle formule, zo blijkt. “Exact Live België hebben we op een soortgelijke manier georganiseerd en dat werd ontzettend goed ontvangen. De vele bezoekers waren razend enthousiast.”

Aanmelden voor Exact Live kan via de website.

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Tags
ExactERP
Over Exact
Exact is opgericht in 1984 en heeft het hoofdkantoor in Delft. Exact ontwikkelt software voor financieel management, ERP en HR-salarisadministratie voor MKB-bedrijven. Klanten van Exact zijn vooral actief in de accountancy, productie, professionele dienstverlening, groothandel, logistiek en de bouwsector. Exact biedt het meest complete portfolio aan bedrijfssoftware voor MKB-bedrijven.
Meer over Exact
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191029200614.jpg
Drive value with data
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.