Dassault Systèmes introduceert SOLIDWORKS 2021 met uitbreidingen via het 3DEXPERIENCE-platform

| Dassault Systèmes | 1 min | 22 oktober 2020 11:40
Copyright: Dassault Systèmes
Dassault Systèmes introduceert SOLIDWORKS 2021, een nieuwe versie van de applicaties voor 3D-ontwerpen en engineering. SOLIDWORKS 2021 verbetert de benodigde workflows voor ontwerpen, documenteren, datamanagement en validatie, waardoor ontwerpers en engineers sneller kunnen werken. Verder zijn ontwerpen in een kortere tijd productiegereed te maken door via de cloud samen te werken met het aanvullende 3DEXPERIENCE WORKS-portfolio.

SOLIDWORKS 2021 bevat zowel nieuwe functionaliteit als performanceverbeteringen die de gebruikerscommunity tijdens het 3DEXPERIENCE World 2020-event in februari heeft gevraagd. Onder andere voor het sneller ontwerpen van productonderdelen en assemblages, het maken van tekeningen en datamanagement om het gebruik van bestanden en workflows te versnellen. Tevens bevat deze versie diverse verbeteringen voor het modelleren van assemblages, het simuleren van ontwerpen en de gebruikerservaring.

SOLIDWORKS is in drie versies leverbaar met uitbreidingen die via het 3DEXPERIENCE-platform toegankelijk zijn, genaamd 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS Standard, Professional en Premium. Dit aanbod biedt klanten de mogelijkheid om de vertrouwde functies van hun desktopapplicaties uit te breiden met cloudservices van het 3DEXPERIENCE-platform, voor eenvoudiger datamanagement en automatische data- en software-updates. Tevens hebben de gebruikers van genoemde SOLIDWORKS-versies rechtstreeks toegang tot het 3DEXPERIENCE WORKS-portfolio. 3DEXPERIENCE SOLIDWORKS is geoptimaliseerd voor industrieel en werktuigbouwkundig ontwerpen via de cloud op zowel desktop als mobiele apparatuur.

Meer informatie over Dassault Systèmes’ SOLIDWORKS 2021 is te vinden op: https://www.solidworks.com/product/whats-new.

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Dassault Systèmes
Dassault Systèmes, de 3DEXPERIENCE-specialist, levert organisaties en consumenten virtuele werelden voor het bedenken en creëren van duurzame innovaties. De marktleidende oplossingen van het bedrijf transformeren de manier waarop producten worden ontworpen, geproduceerd en ondersteund. Verder stimuleert de samenwerkingssoftware van Dassault Systèmes ook sociale innovatie, omdat het de mogelijkheden van de virtuele wereld voor iedereen verder uitbreidt om de echte wereld te kunnen verbeteren.
Meer over Dassault Systèmes
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.