Extreme Networks eert Felton met ‘Cloud Networking Partner of the year - EMEA’ award

| Felton | 2 min | 22 oktober 2020 12:34
Gewaardeerd
Copyright: Felton
Felton, het toonaangevende ICT bedrijf voor het ontwerpen, implementeren en beheren van hoogwaardige en veilige ICT-infrastructuren, kondigt vandaag aan dat het de ‘Cloud Networking Partner of the Year - EMEA award’ van Extreme Networks heeft gewonnen. Extreme Networks kent de award jaarlijks toe aan partners die zich op een innovatieve manier hebben weten te onderscheiden.

Het nieuwe bedrijf Felton, dat onlangs is voortgekomen uit een fusie tussen Felton en Lantech, heeft de award gewonnen vanwege zijn innovaties rondom Managed Security Services en Cloud propositie. Volgens het juryrapport blinkt het team van Felton niet alleen uit in innovatie en kennis van Cloud-driven infrastructuren, maar laat het ook indrukwekkende groeicijfers zien. De jury is daarnaast onder de indruk van Felton’s persoonlijke klantbenadering, omdat iedere klant een vast team van specialisten krijgt die opereren als verlengstuk van de klant. Op deze manier worden klanten nog meer ontzorgd en kunnen ze zich focussen op hun core business.

“Deze award is voor ons extra bijzonder omdat het de eerste award is die we in ontvangst nemen sinds de fusie,” zegt Sebastiaan Kors, commercieel directeur bij Felton. “Dit is een kroon op ons werk en was bovendien niet gelukt zonder het enthousiasme van onze medewerkers. Daarnaast bewijst deze waardering dat Extreme Networks vertrouwen heeft in de samenwerking.”

Jasper Vredegoor, channel manager bij Extreme Networks: “Felton heeft laten zien dat het de ambitie heeft om samen met Extreme Networks meer dan hard te willen groeien in het Cloud infrastructuur domein. Kenmerkend voor Felton is haar sterke focus op techniek, vakmanschap en customer intimacy. Het team zet altijd een extra stap en wij merken dat dit een enorme impact heeft op ons ecosysteem. Wij kijken er dan ook naar uit om in de toekomst onze relatie met Felton verder uit te bouwen.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (4 ratings).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Felton
Felton is een bedrijf dat is ontstaan uit een fusie tussen Felton en Lantech. Gezamenlijk hebben de bedrijven ruim 35 jaar ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van hoogwaardige en veilige ICT-infrastructuren. Het bedrijf biedt een geïntegreerd pakket van managed services en technologie om organisaties te ondersteunen in de digitale transformatie. Door in zee te gaan met Felton optimaliseren klanten stabiliteit, voorspelbaarheid en gebruik van de IT-middelen. Felton adviseert en faciliteert organisaties bij het realiseren van een veilige en betrouwbare IT-Infrastructuur. Complexe trajecten worden daarbij gereduceerd tot eenvoudige keuzes.  
Meer over Felton
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.