Vanaf nu verkrijgbaar: tado° V3+ Starterskit en Draadloze Temperatuursensor

| tado° | 2 min | 22 oktober 2020 19:41
Copyright: tado°
Tijdens het Smart Home League virtual event begin september kondigde tado° twee nieuwe hardware producten aan: de tado° Slimme Thermostaat V3+ Starterskits en de Draadloze Temperatuursensor, die zorgen voor meer comfort en controle in huis. Deze Slimme Thermostaat Starterskits en Draadloze Temperatuursensoren zijn vanaf nu verkrijgbaar via tado.com en bij Tink, Coolblue, 50five, BCC, Bol en Mediamarkt. Deze nieuwe producten zijn nu ook beschikbaar om getest te worden.

De Starterskit biedt klanten een eenvoudigere installatie en is compatibel met 95% van alle verwarmingssystemen. Als er geen bedrade kamerthermostaat op de cv-ketel is aangesloten, dan is de nieuwe draadloze Slimme Thermostaat Starterskit de juiste keuze.

De Draadloze Temperatuursensoren zijn uitgerust met temperatuur- en vochtigheidsdetectoren en helpen om meerdere Slimme Radiatorknoppen in één of meerdere kamers gemakkelijk en centrale te bedienen. Bovendien kunnen deze sensoren overal in de kamer worden geplaatst en bewoners kunnen de kamertemperatuur gemakkelijk handmatig aanpassen.

Prijs & beschikbaarheid

  • Starterskit - Bedrade Slimme Thermostaat V3+: €199,99

  • Starterskit - Draadloze Slimme Thermostaat V3+: €229,99

  • Draadloze Temperatuursensor: €79,99

Beste uit de test en Beste koop

Daarnaast heeft de Consumentenbond onlangs een test uitgevoerd onder slimme thermostaten. tado° was hier de overduidelijke winnaar: tado°’s Slimme Thermostaat heeft van de Consumentenbond zowel het predicaat ‘Beste uit de test’ als ‘Beste koop’ gekregen. Nederland is op dit moment de derde grootste markt voor tado° en deze markt blijft groeien.

Beste koopBeste Test

Hoe vind je dit artikel?


Geef jij de eerste rating?

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over tado°
tado°, opgericht in 2011 in München, is een van de Europese leiders op het gebied van intelligent klimaatbeheer voor woningen. Met zijn slimme thermostaten voor verwarming en koeling werkt tado° als klimaatassistent met Skills zoals Geolocatie, Aanpassing aan Weersvoorspellingen, Open Raam Detectie, Klimaatcomfort en meer. tado° de manier waarop thuis energie wordt verbruikt: tado° staat voor meer comfort, meer besparingen en meer welzijnet mee.
Meer over tado°
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
© 2019-2022, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.