Conclusion Zuyd breidt team uit met vier business consultants

| Conclusion Zuyd | 3 min | 23 oktober 2020 11:01
Gewaardeerd
Afbeelding: Bart van de Kleut (links boven), Carlijn Nagel (rechts boven), Luuk Dassen (links onder) en Liljana Petkovski (rechts onder) | Copyright: Conclusion Zuyd
Per 1 oktober heeft Conclusion Zuyd maar liefst vier nieuwe business consultants aangesteld. Bart van de Kleut (43), Carlijn Nagel (30), Liljana Petkovski (28) en Luuk Dassen (34) versterken het team en gaan bij klanten aan de slag om hun digitale doelen te behalen. Het advies van business consultants is onmisbaar om IT-vraagstukken op te lossen en verder te komen in de digitale transformatie.

De business consultants hebben de nodige ervaring opgedaan bij andere (IT-)bedrijven. Hierdoor kunnen ze snel aan de slag bij klanten van Conclusion Zuyd om Limburg weer een stapje verder te brengen in de digitale transformatie.

Bart van de Kleut

Van de Kleut verruilt zijn rol als business analist bij Etesian IT Consulting voor business consultant bij Conclusion Zuyd. In zijn carrière heeft hij verschillende functies vervuld, waardoor hij een stuk ondernemerschap en flexibiliteit meeneemt naar zijn nieuwe rol. Hij hoopt Conclusion Zuyd te ondersteunen in de businessplannen en strategie om zo de goede naam en het goede imago verder te versterken. Dat wil hij doen door continu de hoogste kwaliteit te leveren voor de opdrachtgevers van Conclusion Zuyd.

Carlijn Nagel

Nagel leerde op een creatieve manier oplossingsgericht te denken als process improvement engineer bij VDL Castings en gaat dit inzetten in haar nieuwe functie bij Conclusion Zuyd. Ze wilde graag voor dé ‘digitale transformatie specialist van het zuiden’ werken omdat ze hier meteen erkenning voelde voor haar specialisme. Bij Conclusion Zuyd gaat ze met haar kennis in veranderprocessen, zowel technisch als persoonlijk, een bijdrage leveren aan de continue veranderingen bij organisaties. Haar doel daarbij is om in samenwerkingsverband de verbinding tussen mens en techniek nog sterker te maken.

Liljana Petkovski

Petkovski werkte hiervoor als innovatie en financiering consultant bij PNO Consultants B.V.. Hier adviseerde ze klanten, begeleidde ze projecten van begin tot eind en ze schreef business cases voor de klant voor de benodigde financiering. Een echte spin in het web tussen klant, samenwerkingspartners en stakeholders dus. In haar nieuwe rol als business consultant gaat ze bij Conclusion Zuyd een bijdrage leveren aan de digitale toekomst van het zuiden.

Luuk Dassen

Tot slot verruilt Dassen zijn rol als business consultant applicaties bij Blueriq voor Conclusion Zuyd. Daarnaast heeft hij een traineeship bij Imtech gevolgd. De brede kennis die hij opgedaan heeft in diverse sectoren neemt hij mee naar Conclusion Zuyd. Dit helpt om zijn opdrachtgevers van de best passende oplossing te voorzien. Hij kijkt ernaar uit om de best practices over de grenzen van sectoren heen te delen in de regio Limburg. Wat hem zo in Conclusion Zuyd aansprak is dat het een fris en dynamisch bedrijf is dat voor haar opdrachtgevers tot het uiterste gaat.

Marco Bosma, directeur bij Conclusion Zuyd: “Waar wij als Conclusion Zuyd toegevoegde waarde bieden bij bedrijven zijn onze trainingen en het advies dat wij geven omtrent digitale transformatie. We zijn dan ook altijd op zoek naar talenten die klanten kunnen helpen bij vraagstukken die betrekking hebben op transformatieprocessen. Met de aanstelling van de vier business consultants hebben we ons kennisniveau weer verhoogd en ik kijk ernaar uit wat zij voor onze klanten gaan betekenen. Zo wordt Limburg iedere dag digitaler.”

Hoe vind je dit artikel?


Waardering: Uitstekend (1 rating).

Content op basis van interesse of taal liever niet meer zien? Ga dan naar settings om eenvoudig je voorkeuren in te stellen.

Deel dit item
Over Conclusion Zuyd
Conclusion Zuyd is de Limburgse dochter van Conclusion. Conclusion Zuyd is de digitale transformatie specialist van het zuiden en helpt organisaties optimaal te presteren. Door te helpen bij digitale vraagstukken, draagt Conclusion Zuyd bij aan het vergroten van het concurrerend vermogen, de innovatiekracht en de winstgevendheid. Ze zijn gevestigd op de Brightlands campus in Heerlen, midden in de Limburgse markt waar zij zich zo betrokken voelen. Hier helpen ze, samen met hun opdrachtgevers, Limburg digitaal toekomstbestendig te maken.
Meer over Conclusion Zuyd
Disclaimer
Deze content is verkregen via óf is gebaseerd op een externe bron en valt daarmee buiten de verantwoordelijkheid van de redactie. Als de content een (gedeeltelijke) vertaling is van het origineel, dan is bij eventuele verschillen in betekenis de originele content leidend.
20191030100036.png
Voor professionals met passie voor digitale revolutie!
20191030101402.jpg
De grootste Nederlandse site over Android
20191030103431.png
Conference by app developers, for app developers!
20200608191257.png
Dé leukste website op het gebied van zorg in Nederland
20200707165104.png
Meer meisjes en vrouwen in bèta, techniek en IT
20191029200614.jpg
Drive value with data
© 2019-2021, alle rechten voorbehouden.
TechVisor
Het vizier op de tech industrie.